Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anik zdrowiej nam szybciutko agutek ja tez mam czasem takie twardnienia brzuszka-moj gin mowi ze ok 20tyg.moga sie takie pojawiac i jezeli przechodza to jest ok,ale trzeba pilnowac czy w ciagu dnia brzuszek nie stawia sie czesto-skontaktuj to ze swoim lekarzem
Agutek ja mam twardy brzuszek gdzies od tygodnia, dzisiaj ide sie wypytac do ginekologa i napisze Ci co mi powiedziala.
Poza tym kurcze- od czasu jak wrocilam do Polski to jem jak najeta i co najgorsze to tyje- ale tak mi wszystkiego brakowalo na Wegrzech ze nie moge sie powstrzymac. Podobno mozna tyc tak do 5 kg na miesiac bo ponadto to juz nie jest dobrze, a ja chyba 3 kg w 3 dni przybralam. Help- zamknijcie moja lodowke na klucz!!!!
agutek mi brzusio tez się spina podobno może tak kilkanascie razy na dzień ale powinno puszczać, jak nie to NO-SPA rozkurczowo i lezaczek
dziasiaj ide do gina bo zwlnienie mam do dzisiaj
mąż przez piątek sobotę niedziellę i poniedziałek ma seminaria z brazylijczykmai i zawody, nie chce mi sie siedziec z nim tam niewygodnie i full ludzi chyba wezme auto jutro i pojde do rodziców a wróce we wtorek
A my bylismy dziś na USG i wiemy że maluch jest zdrowy, wszystko rozwija się prawidłowo, ale niestety nie udało się zobaczyć jaką ma płeć . No, ale najważniejsze, że wszystko w porządku.