reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
oj Azik! Trzymaj się kochana i bądź obrażona :)

Mój bez żółtaczki, nie lubi alkoholu. Ja częściej jestem wstawiona, niż Rafał. >:D

Byłam dziś na wigilii szkolnej i było bardzo sympatycznie. Dzieciaki bardzo cieszyły się na mój widok ;D

Kupiłam sobie podkład do twarzy i jestem w szoku, bo wypatrzyłam niemiecką wersję tego, który używam i zapłaciłam 10 zł (pan opuscił mi z 15), a w sklepie kosztuje 29,90.

A teraz jestem w trakcie tworzenia pierników na choinkę. Ciekawe co mi z nich wyjdzie??

reklama
azik też się mszcżę ostro jak mnie coś wkurwi więc dla mnie to nic strasznego ani wrednego też torturuję

cieszę się że wszytsko oki i siedzisz na święta w domku oby tak do końca

kinga
zostanie coś ztych pierników na tą choinkę bo u mnie byłoby krucho ;D

Azik powkurzaj się jeszcze trochę, a potem daj spokój :) ja to bym czasem chciała, żeby to moje szczęście polazło gdzieś z kolegami. Bo jak od tej pory tylko ja chodziłam na piwo ( i to zwykle z kolegami, bo kobiet w moim towarzystwie jak na lekarstwo).. teraz grzen się chyba cieszy że będę uwiązana... i to on mi zwykle robi awantury bo ja tracę poczucie czasu a ...on czeka. I wybacza. na razie :)

pierniki wyszły, ciekawe tylko czy zjadliwe? Nie próbowałam. Kształty też jakby z kosmosu (ze mnie taka "plastyczka", jak z koziej...) :D

dziwczyny POMOCY!!!!!
zaminila mi sie czcionka na forum bb i nie wiem co zrobic aby byla normalna. tzn strasznie mi sie powiekszyła i az mnie od tej wielkosci oczy bola

help!!!

ja po żelazie osttanio wystrój butów i skarpetek mojego misia też zmieniłam niestety się nie spóźniłam bo gdybym się spóźniła zdążyłabym zmienić wystrój tylko łazienki a nie mężą

wszyscy już śpią
no to DOBRANOC
to odwołenie podatkowe mnie wykończyło - do teraz pisałam i nie skończyłam i jutro skoro świt dalej
uch ........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry