reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Pauletta będzie dobrze! Parę dni nie było mnie na forum. Dobrze że jesteś pod fachową opieką lekarzy. Trzyma kciuki i przesyłąm całą moc pozytywnych myśłi!!!

hello Kochane:)

to znów ja:)dziękuje za tą pozytywną energie, bo chyba dziala:)lekarze są dobrej mysli, a co za tym idzie ja też, cały czas powtarzam sobie magiczne zaklęcie Antares77: BEDZIĘ DOBRZEhi,hi i chyba dziala:)
chcia.łabym byc juz w domciu, no ale powoli przyzwyczajam sie do msli, że to chyba jednak nie tak szybciutko..

hi,hi, a Michał czytając te Wasze posty wpada w zachwyt i samouwielbienie, że taki cudowny jest, wiec prosze nie za duzo takich slow:)napiszcie jaka to ja jestem cudowna, niech wie!o! ;D

buziaczki Kochane i dziekuje:))

reklama
Monisia!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

zdrowia, szczescia, pomyslnosci, duzo dzieci:) i radoaci:))

wszystkiego co najlepsze, spelnienia wszystkich, nawet najskrytszych marzen:)
a przede wszystkim duuuuzo zdrowia dla Ciebie i Maleństwa:))

Do góry