Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
cholewstaza jest grozna dla mamy podczas porodu bo moze dojsc do krwotokow.niestety niesie ryzyko i dla dzidzi jeszcze w brzuszku i podczas porodu.niestety nie da sie tego leczyc ale nalezy kontrolowac przebieg dalszej ciazy
Czesc wszystkim mamusiom i tym oczekujących jeszcze na maleństwo, chciałabym was powiadomić o narodzinach mojego syna życze wszystkim słodkich i miłych chwil i zadowolenia ze swoich pociech a wszyskim przyszłym mamusiom łatwego rozwiązania serdecznie pozdrawiam
A miały być marcowe :laugh:. Gratuluję maluchów!!!! Tak bardzo Wam zazdroszczę (tak pozytywnie), że macie już swoje pociechy przy sobie. Ja wciąż cierpliwie czekam...
kobietki a kiedy odastawilyscie fenoterol? ja mam teraz 37tc i moja gin jeszcze do soboty kazala brac. boje sie ze jak potem mi sie szyjka zakleszczy to bede miala wywolywant porod.