reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My będziemy bieć w sumie 2 kawalki z becikowego, na dochodowe niestety się ne łapiemy - niestety nie biorą pod uwagę dochodu wolnego, tylko pełny, a kredyty dwa na karku.
Ale fajnie z tym gminnym becikowym, bo zbieramy na wykończenie mieszkania i może uda się kupić wymarzoną zmywarkę :)

reklama
Piotrek mnie dziś rozbawił - poprosiłam go aby kupił mi bułkę maślaną i Danio waniliowe - poszedł do sklepu i po powrocie wręczył mi siatkę ze słowami "Wziąłem kilka rodzajów bo nie wiedziałem , które to maślane" - zaglądam i co widzę...5 różnych bułek sobie leży ale maślanej ni śladu....

ale burza była w Katowicach. ściana deszczu. stanęliśy na poboczu, bo nie szło dalej jechać. potem toczyliśmy się 30-40km/h. studzienki powybijały, potoki wody na ulicach.

iwosz pisze:
Piotrek mnie dziś rozbawił - poprosiłam go aby kupił mi bułkę maślaną i Danio waniliowe - poszedł do sklepu i po powrocie wręczył mi siatkę ze słowami "Wziąłem kilka rodzajów bo nie wiedziałem , które to maślane" - zaglądam i co widzę...5 różnych bułek sobie leży ale maślanej ni śladu....

to przynajmniej coś przyniósł ;D, mój wysłany po bułki, przychodzi bez jeśli w piekarni nie było okrągłych tylko podłużne ;D ;D ;D
po paru takich akcjach nauczył się i dzwoni ze sklepu z pytaniem co robić?

koga rozbawiłaś mnie ;D ;D ;D
kaśka76 to już wiem skąd u mnie błyskawice i grzmoty, tylko deszczyk jakoś do mnie nie dotarł, a "zapowiada" się od 20:30 ;)

reklama
tak tak faceci na zakupach ::)
moj brat kiedys odwalil niezly numer z zakupami
widzial ze kisze ogorki i poslalam go po chrzan(chlop 20-letni) i co mi przynosi:taki mazowiecki w sloiczku
popatrzylam z niedowierzeniem wielkim czy to oby moje rodzenstwo 8)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry