reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc Dziewczyny, dawno mnie nie było, mielismy pojechac na kilka dni do rodziców a siewdzimy juz ponad dwa tygodnie( mieszkaja w tym samym miescie:)) :). Duzo u nas sie zmieniło, ponieważ 4 lipca obroniłam prace mgr i mój synek zrobił mi niespodzianke :) wyszły mu tego dnia 2 ząbki na dole :) to w ramach prezentu dla mamy

reklama
kaśka napewno wszystko będzie dobrze!!! ;D innej możliwości nie ma

mamaoli poradzicie sobie szybciutko z AZS jestem tego pewna ;)

aqua a próbowałaś podpierać główkę woreczkiem z solą owiniętym w pielucę? mi tak poradziła moja lekarz i się sprawdza, kupiłam kilo soli i mam piękną blokadę na niesforny, mały łepek ::)

kaska 76 bądź dobrej myśli, wszystko będzie dobrze !!!

U nas też kłopoty z nauką picia z butelki, łyżeczką idzie nam bardzo dobrze a nad butlą trzeba jeszcze popracować :)

przypomina mi się reklama, że

Janke od urodzenia wiedział co dobre ;D
kiedy nacieszy sie potem cycem, dopiero jak mu koleznki pozwolą - a tak ma swóje dwa - jego i tylko jego ;D

aqua1-23 pisze:
Fakt z dziećmi cały czas coś. Niby zdrowe te nasze pociechy ale ile człowiek nachodzi się po lekarzach.

My zaraz po przyjeździe idziemy do rechabilitantki bo Kuba układa główkę tylko na jedną stronę . Jak był mały to kładłam go raz na jeden boczek raz na drugi i miałam nadzieje,że się wszystko unormuje. Teraz jest już zasiny na takie układanie i czym bym go nie podparła i i tak gółwka fik w drugą stronę. Musze to szybko załatwić póki ma niezarośnięte ciemiączko (gółwke ma skrzywioną z jednej strony) i przez ćwiczenia wyprowadzić mu to ładnie.

Każda z nas coś przechodzi ze swoim szczęściem , dobrze że szybko działamy i maluchy w przyszłości nie będą miały problemów.

Aqua, u nas to samo , Zosia obraca się zazwyczaj w lewą stronę , byliśmy już u lekarza w poradni rehabilitacyjnej i okazało się, że faktycznie ma po lewej stronie delikatny przykurcz.Mamy zjawić się na rehabilitację 3 razy po 40 minut, podzcas której dostanę instruktarz ,zobaczę jak wykonywać ćwiczenia i potem jeszcze przez jakiś czas będę je sama Zosi robić i wszystko wtedy się podobno unormuje.Tylko ciekawe , czy główka może jeszcze zrobić się kształtna?(póki co z jednej strony jest płaska)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry