• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja już wiedzialam od kilku dni a teraz historia się powtarza - moja dobra kumpela jest w 5 miesiącu!
chciała tak jak ja, rodzić w marcu i udało się. Ma 3,5 letnia córcie już

ściągnęliśmy od dermatologa z Ligoty. Piotrek bedzie miał śniegowanego tego naczyniaka na główce, ale to po całej diagnostyce neurologicznej w sierpniu. może nawet zrobią mu to za jednym zamachem w Krakowie.

kaśka76 pisze:
ściągnęliśmy od dermatologa z Ligoty. Piotrek bedzie miał śniegowanego tego naczyniaka na główce, ale to po całej diagnostyce neurologicznej w sierpniu. może nawet zrobią mu to za jednym zamachem w Krakowie.

to znaczy co będą mu robili?

reklama
z tego wszystkiego zapomniałam opisać akcję w niedzielę na dworcu w Krakowie. zareagowałam jak Azik w markecie!!!!!!!!!

podeszłam do tablicy z odjazdami coby zobaczyć, z którego peronu mamy pociąg. wózek miałam na wyciągnięcie ręki, aby nie przeszkadzał innym ludziom. jakaś stara krowa odchodziła od rozkładu, nie popatrzyła za siebie i wlazła mi na wózke. tylko dlatego że ją przytrzyamałam nie wylądowała mi swoj wielką dupą na dziecku. wyskoczyła na mnie z ryjem, ze by się przez wózek zabiła. oj to już byl płachta na byka. powiedziałam jej, ze najpierw zabiłaby mi dziecko, a nie siebie. ta mi na to żebym nie przesadzała. to już po niej ostro pojechałam. moją stronę wzięli inni ludzi - też na nią zaczęli drzeć się, że nie patrzy jak lezie żeby jeździła taksówką jak jej przeszkadza zatłoczony dworzec.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry