Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O,matko,Kaska,nie strasz.Majka tez ma az dwa naczyniaki na glowce,ale niby to nie jest niebezpieczne/Jak otkryli ze to zmiana rakowa??Piotrek nie mial tego od urodzenia?????????????kaśka76 pisze:Anian: nie przyszło mi to do głowy. wystarczyło mi, że naczyniak to zmiana rakowa i już miałam dość w gabinecie.
To identycznie jak u Majki.Czytalam o tym w ksiazce,ze to nie jest rak tylko naczyniak,jeszcze plamka truskawkowa.Przechodzi od samo siebie do roku naj czesciej,ale moze tez dluzej.Poznalam nie dawno dziewczyne ktorej synek mial to samo i nadal ma z tym ze juz zaczyna blaknac.U Majki od srodka tez zaczyna robic sie bladsze.Nasz lekarka tez sie nie martwi,ani chirurg dzieciecy ktory obejrzal to pod czas jak robilismy w szpitau USG bioderek.To czemu ten dermatolog tak straszyyyy?????????kaśka76 pisze:Benita: ja tak zrozumiałam dermatolog, że naczyniak to zmiana rakowa, a na pewno coś przekręciłam. Piotrkowi to wyskoczyło jak miał jakieś 2-3tyg. rozrosło się wszerz, a niedawno wyskoczyło w górę.