Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jestem, jetem, lezałam w wyrku to nie wchodzilamale tera juz mi lepiej to postaram sie nadrobic zaleglosci, poczytac wszystkie Wasze poty i dowiedziec sie czegos wiecej
Felqua, super z tym głównym wątkiem. I pomyśleć, że tyle czasu nam to zajęło ;D Też nie zawsze mam czas, żeby przeczytać wszystkie wątki, a tak, zawsze można wpaść choćby na chwilkę i parę słów skrobnąć.
Za tydzień przeprowadzamy się do nowego domku i wszystko byłoby cudownie, ale nie mamy tam internetu Więc pewnie będę tu bywać znacznie rzadziej, jak będę u rodziców
hey żona witamy Cię serdecznie, mnie to forum ratowało jak byłam przeziębiona marudziłam dziewczynom do bólu a one cierpliwie mnie pocieszały, na grypęitd polecam czosnek, cebulę cytrynę, herbatę malinową i mleko z miodem a także ACTIMELE , zrób sobie syrop z cebuli i czosnku, i leż w łóżku pozdrawiam
moj szef ma daleko w dupie ze jestem w ciazy, co raz dowala mi pracy, mysli ze jestem robotem i to do tego mogacym dzwigac i przenosic pudla wazace po 18 kilo. w dupie go mam, niech sobei sam dzwiga, a jak mu sie nie podoba niech mnie zwolni i jeszcze nei mam sie komu poskarzyc...nawet facet nie mysli na przyszlosc, nie widze zeby myslal zeby mi kogos do pomocy ewentualnie do nauczenia dac, kogos kto by mogl mnie zastapic jak pojde na macierzynski...glupi palant...