reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
oo to Filipek juz po zabiegu. Niech wraca do sil jak najprędzej. Swoją drogą to tez bym nie chciala zostawic samego dzieciaczka w szpitalu nawet z tatą. Usciski dla dzielnego Filipka i mamusi.

catherinka oby te kilka dni szybciutko minelo, trzymaj sie cieplutko
a ja trzymam kciuki żeby Filipek przetrwał dzielnie wszystko co musi

nie wiem czy wiesz, ale my juz do brzucha Filipku mówimy:-)
jeszcze nie wiadomo wcale czy to bedzie chłopczyk, ale jak bedzie to napewno Filip:tak:

Catherinka
O nas też wielki buziaczek dla Filipka - szybkiego powrotu do domku i do formy :tak:

Mamaoli
" nie wiem czy wiesz, ale my juz do brzucha Filipku mówimy:-) "

:tak: urocze aż mnie znów wzruszyło :tak:

Powiem Wam Moje Drogie ,że to bb naprawde uzależnia teraz nie miałam neta w domu i tak mi brakowało forum ,że szok.

Mam problem z internetem bo jestem uzależniona od firmy na dole i panowie jak mają zły dzień to poprostu wyjmują wtyczke i internetu nie mam np tydzień - tak jak teraz to było - bardzo mnie to drazni ale ich nic nie rusza zadne prosby - mają to gdzieś.

Dziś znowu jestem w domku, Marcin mnie wysłał z moją mamą, żebym, się wyspała i mam przyjść dopiero rano... Ne wiem czy dam radę... Chociaż dzisiejszej nocy Filipek spał ładnie całą noc, już spokojniej niż wczoraj, ale nie obudził się jak wczoraj właśnie, w dzień był wesolutki, grzeczny - to mnie przekonuje, żebym faktycznie została i odpoczęła. Tymbardziej, że jutro na noc byłabym z nim sama, bo Marcin w poniedziałek musi iść do pracy w związku z końcem roku no i on by wtedy spał w domku, żeby się wyspać. Dziś w nocy do 2 spałam ja, Marcin czuwał a potem ja czuwałam a Marcin próbwal spać. No ale efekt tego byl taki, że prawie na każdy ruch Filipka podrywaliśmy się oboje... Ale mam o tle dobrze, że Marcin zajmue się Filipkiem tyle co ja, a nawet możnaby powiedzieć, że czasem więcej ze względu na moją szkołę, więc mogę być pewna, że Filipkowi będzie dobrze, w sumie to za 2 godzinki i tak zaśnie...I już wiem, że w szpitalu będziemy do momentu aż Filipek sam zrobi siusiu po zdjęciu cewnika, czyli do świat... Myślę, ze może w czwartek cewnik zdejmą, jako, że będzie tydzień po zabiegu, jeśli oczywiście siusiaczek będzie wyglądał dobrze, no i oby szybko Filipek siusiu zrobił :) A potem tylko wara przez najbliższe dwa tygodnie, żeby nie ujawiniły się żadne komplikacje....

Jeśli chodzi o subskrypcję wątków, to ja mam włączone powiadomienie na e-mail i zawsze jak ktoś napisze coś nowego to dostaję maila. I dopóki nie odwiedzę danego wątku to więcej powiadomienia nie dostanę, co pozwala uniknąć zawalenia skrzynki mailami :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry