Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Buziaki dla solenizantow!!
Ja mam problemy z monitorem-plywa mi caly obraz i nic nie widze -wiec niestety bb moge odwiedzac tylko jak dorwe laptopa-co mi sie rzadko udaje.
Sto lat dla wszystkich solenizantów i ogromne dzięki w imieniu KAMILKA. Długo mnie nie było bo przyjechała siostra z GB z moim chrześniakiem i miałam urwanie głowy ale obiecuje że wszystko nadrobie
a ja już myślałam że komputer do serwisu trzeba będzie zawozić bo wczoraj padł..
a tu dzisiaj włanczam i działa!!! cieszę się bardzo choć jakby poszedł na tydzien do serwisu to bym się mogła w końcu wyspać ;D ;D
Maksio ma ładną buźkę narazie więc jestem spokojniejsza, ale nie ma co za bardzo chwalic bo wtedy zaraz cos się ...
no ma troszkę złuszczone policzki
sloneczko nam swieci i mamy kochane dzieci
udanego dzionka Wam życze kobitki!
Najlepsze życzonka dla wszystkich solenizantów! Ja też mam trochę zaległości na forum, bo jakoś ostatnio doba mi się skróciła czy co : A w dodatku od poniedziałku mężus do pracki, moja mama chora, więc sami z Jaśkiem zostajemy