reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

ja też nigdy nie słyszałam o takim zwyczaju. U mnie juz 3 zęby i wszystkie odkryłam JA . Czyli ze mam sie szykowac na przypływ kiecek? Cos czuję,ze u mnie ten numer nieprzejdzie.

reklama
Ja jak mojemu D. o tym "zwyczaju" powiedziałam to się zaczął śmiać i koniec tematu :oo2: chyba musze lepsze sposoby na zobycie nowych ubran wymyslać :laugh2::laugh2::laugh2:

słuchajcie ide z moja T. po osiedlu i spotkałam taka starszą pania z naszego osiedla. mamy te same psy wiec i kontakt hehe i walsnie zachwycała się Zuzkiem i pochwaliłam się, że mamy ząbka to ona do mnie, że tatus musi mi coś kupić. Oczywiście się uśmiechnęłam ,a moja T. wyśmiała, wiec to chyba co region to jakiś zwyczaj....

ja najpierw przeczytalam tutaj na forum o takim zwyczaju i przyznam że troszke się zdziwiłam, ale później odwiedziła nas moja mama i powiedziała że ten kto znajdzie ząbek u dziecka jako pierwszy powinien od drugiego rodzica dostać prezent :) więc widze że to dosyć popularne ;)

aaaa :-D :-D właśnie napisałam mojemu M. smsa o tym zwyczaju i że skoro ja pierwsza te dwa zębolki małej dostrzegłam to chce buty i sukienke :-p odpowiedź mojego M. : "ta jasne, niech zgadne, tę głupote to na forum wyczytałaś. Co te kobiety nie wymyślą żeby dostać prezent"
:-D :-D

dziś na spacerze spotkaliśmy tą starszą sąsiadke i powiedziała mojemu , ze musi mi coś kupic, bo ona dostała furto(kurde chyab na kasie śpią ;) a jej mam oficerki) to ja mojemu powiedziałam, że będę ekonomiczna i poproszę o sukienke Long- bo to teraz modne hehe ;)

tak jak obiecalam wrzucam zdjęcie kiecki :-)

Załączniki

• DSC03453.1.jpg
    DSC03453.1.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Do góry