• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek modowy

chyba wsio razem, ale dopiero jak ona to powiedziała to zwróciłam na to uwage. Ja poprostu znam ją od podstawówki i jakoś się przyzwyczaiłam do jej wyglądu, ładna dziewczyna ale troche zakompleksiona przez to strasznie skromna, no i może faktycznie przy mojej sukni się to troszeczke uwidoczniło ;) W każdym razie teraz ktoś gorzej ubrany to uboga kuzynka i nie może być inaczej :D

reklama
rany ,ale Wy jesteście kochane!!! Mój chlop to mi przez rok tylu milych rzeczy nie powiedzial ,co Wy w kilku postach :-).
sarisa teraz to juz tak w miarę wyglądam , bo schudlam , ale kiecka ma rozmiar 40 więc nie mów ,ze znów taka chudzina jestem!
roxi Twoje hasło 'uboga kuzynka' jest zajefajne. Zanotowalam i bedę uzywac!
dziulka wierz mi ,ze malo nie brakuje ,zebym go kopnęła w d.

a tak w sumie to niezbyt wyraźnie widac tą kieckę , ale nie mam takiego na którym lepiej byloby widac, bo ten mój chlop to albo bokiem robil zdjęcia , albo tylem , albo wogóle jest tylko górna albo dolna częśc tułowia.

Tak mi się przypomnialo. Mam do sprzedania śliczną sukienkę- letnią, bombkę. Rozmiar L (nowa z metką). Zrobię fotkę i wrzucę tu wieczorkiem.

doris wyglądałaś pięknie, zresztą zawsze tak wyglądasz i wiesz co ? mam ochotę temu Twojemu ślepemu facetowi coś zrobić, za te jego odzywki w stosunku do Ciebie,że masz popatrzeć w lustro. No Helloł. A on patrzył w lustro? Nakopałabym mu do tyłka!! Taką laskę ma, nie jedna dziewczyna po dwójce dzieci chciałaby mieć taką figurę. Ja mam jedno a i tak gruba jestem :(
Jak zacznie Cię nadal tak krzywdzić to mu chyba osobiście skopię tyłek i pewnie reszta dziewczyn też się przyłączy do mnie!

reklama
jesteście super. Tez mam nerwa na tego mojego faceta , bo on wcale bóstwo nie jest i przykro mi jak widzę ,ze mu się nie podobam.

Ja też dołączam sie do pytania gdzie fotki naszej strip?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry