reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
a to zalezy w jakiej konkurencji - hehe ;-). Fakt ,ze rozmiar tej sukienki jakis zawyzony byl , bo normalnie w eskach chodzę , a ta tak dosc mocno mi w biuscie trzymala. Tak czy owak do Ciebie mi daleko :-)
kroma
Strip- zaczynam popadać w kompleksy, taka naturalna jesteś, co wy robicie, że macie takie ładne uda, bez cellulitu, ślicznie 
Doris- ty tam masz talię i takie nogi długie, ja bym już kiecki krótkiej nie założyła, a ty jesteś starsza ode mnie
Doris- ty tam masz talię i takie nogi długie, ja bym już kiecki krótkiej nie założyła, a ty jesteś starsza ode mnie
emiliab
doris piękna jesteś
. Sukienka też ładna
strip cudnie wyglądasz. Sesja rewelacyjna:-)

strip cudnie wyglądasz. Sesja rewelacyjna:-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Strip super sesyjka :-) małż sie tak postarał?
stripMYmind
nie A. nie. To mój friend robił zdjęcia zawodowo się tym zajmuje.
reklama
STRIP jakie foty!!!!!!!!! kobieto ty za modelke mozesz robic!!!!!! a poza tym kolejny sie nadaje do skopania dupy jesli sie czepia...
DORIS, ELONA jak czytam jakie wy rozmiary nosicie to mnie skreca... a co do rozmiarow ubran to imprezowe suknie wieczorne slubne itp zawsze maja rozmiary porypane bo np moja slubna kiecka mimo ze jestem przy kosci to rozmiar 52!!!!!!!!!!! a ja nigdy takiego nei nosilam, najwyzej 48. a tak wiekszosc portasow to 42-44-46 tylko francuska rozmiarowka -ona inaczej leci niz polska.
DORIS, ELONA jak czytam jakie wy rozmiary nosicie to mnie skreca... a co do rozmiarow ubran to imprezowe suknie wieczorne slubne itp zawsze maja rozmiary porypane bo np moja slubna kiecka mimo ze jestem przy kosci to rozmiar 52!!!!!!!!!!! a ja nigdy takiego nei nosilam, najwyzej 48. a tak wiekszosc portasow to 42-44-46 tylko francuska rozmiarowka -ona inaczej leci niz polska.
Podziel się: