reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

rany ,ale Wy jesteście kochane!!! Mój chlop to mi przez rok tylu milych rzeczy nie powiedzial ,co Wy w kilku postach :-).
sarisa teraz to juz tak w miarę wyglądam , bo schudlam , ale kiecka ma rozmiar 40 więc nie mów ,ze znów taka chudzina jestem!
roxi Twoje hasło 'uboga kuzynka' jest zajefajne. Zanotowalam i bedę uzywac!

a tak w sumie to niezbyt wyraźnie widac tą kieckę , ale nie mam takiego na którym lepiej byloby widac, bo ten mój chlop to albo bokiem robil zdjęcia , albo tylem , albo wogóle jest tylko górna albo dolna częśc tułowia.

Tak mi się przypomnialo. Mam do sprzedania śliczną sukienkę- letnią, bombkę. Rozmiar L (nowa z metką). Zrobię fotkę i wrzucę tu wieczorkiem.
1) ten twój chłop to jakiś dziwny jest :crazy:
2) nie wierze, że to rozmiar 40 :no: musiała im się numeracja sypnąć :tak:
3) ciesze się, że mój tekst się spodobał :-p
4) przynajmniej masz zdjęcie, my zapomnieliśmy aparatu a para młoda zanim się ogarnie z fotkami to ja na emeryturze będę :confused2: a nawet na takim zdjęciu widać jaka z ciebie lasencja :tak:
5) fajna ta sukienka co wstawiłaś ale nie w moim typie, no i rozmiar też już nie mój ;-)

strip, no niezłe zdjęcia, kolega ma talent do robienia zdjęć a ty do pozowania :-)
a skecz o bogu uwielbiam :-D jeszcze dobre jest jak mówi "co z nami będzie jak spotkamy się na zakręcie" :-D:-D:-D normalnie rozwala mnie to :laugh2:

alicja, fajne, lubie takie inicjatywy :-)

a z takich przemyśleń to widać, że facet im ładniejszą ma żone tym bardziej mu odwala :eek::dry:

reklama
A ja się nie cofałam w postach i nie widziałam pięknych zdjęć Strip-dopiero dziś sobie zobaczyłam,super wyglądasz i świetny pomysł na sesję,a kolega ma oko...oj ma ;-)

no to ja piszę do doris i strip:
ja bym was w aucie nie brała, znacie ten kawałek:
"brał cie w aucie dziś nie będę, WOLĘ HOŁM"?
no to ja was też wolę hołm, lasencje:-D
i przez was znowu mam dylemat: blond czy czerń?:-D

Mam pytanko do mam, które znają się trochę na doborze kolorków :) Mianowicie kupiłam sobie granatowe szpilki i nie wiem jaki kolor sukienki koktajlowej mogłabym kupić żeby pasowało, mam już w zanadrzu granatową kopertówkę - brakuje mi tylko sukienki :)
Proszę o sugestie.
A szpilki są o to takie:Zobacz załącznik 369685

Monimoni na pewno pasowałaby biała-tym bardziej że jest lato i śmialo można sobie na biel pozwolić-z jakimś dodatkiem w kolorze granatowym kwiatek pasek bransoletka czy cuś,myślę że szarości i siwe kolory też wyglądałyby dobrze.

reklama
monimoni, nie wiem jakie kolory lubisz i w czym ci jest do twarzy, ale ja bym poszła raczej w coś mocniejszego a dokładnie w czerwień, ale raczej taką malinową. Dwa intensywne kolory będą super razem wyglądały, szczególnie jeśli piszesz że torebka bedzie pod kolor butów.

Do góry