• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek modowy

rany ,ale Wy jesteście kochane!!! Mój chlop to mi przez rok tylu milych rzeczy nie powiedzial ,co Wy w kilku postach :-).
sarisa teraz to juz tak w miarę wyglądam , bo schudlam , ale kiecka ma rozmiar 40 więc nie mów ,ze znów taka chudzina jestem!
roxi Twoje hasło 'uboga kuzynka' jest zajefajne. Zanotowalam i bedę uzywac!

a tak w sumie to niezbyt wyraźnie widac tą kieckę , ale nie mam takiego na którym lepiej byloby widac, bo ten mój chlop to albo bokiem robil zdjęcia , albo tylem , albo wogóle jest tylko górna albo dolna częśc tułowia.

Tak mi się przypomnialo. Mam do sprzedania śliczną sukienkę- letnią, bombkę. Rozmiar L (nowa z metką). Zrobię fotkę i wrzucę tu wieczorkiem.
1) ten twój chłop to jakiś dziwny jest :crazy:
2) nie wierze, że to rozmiar 40 :no: musiała im się numeracja sypnąć :tak:
3) ciesze się, że mój tekst się spodobał :-p
4) przynajmniej masz zdjęcie, my zapomnieliśmy aparatu a para młoda zanim się ogarnie z fotkami to ja na emeryturze będę :confused2: a nawet na takim zdjęciu widać jaka z ciebie lasencja :tak:
5) fajna ta sukienka co wstawiłaś ale nie w moim typie, no i rozmiar też już nie mój ;-)

strip, no niezłe zdjęcia, kolega ma talent do robienia zdjęć a ty do pozowania :-)
a skecz o bogu uwielbiam :-D jeszcze dobre jest jak mówi "co z nami będzie jak spotkamy się na zakręcie" :-D:-D:-D normalnie rozwala mnie to :laugh2:

alicja, fajne, lubie takie inicjatywy :-)

a z takich przemyśleń to widać, że facet im ładniejszą ma żone tym bardziej mu odwala :eek::dry:

reklama
Mam pytanko do mam, które znają się trochę na doborze kolorków :) Mianowicie kupiłam sobie granatowe szpilki i nie wiem jaki kolor sukienki koktajlowej mogłabym kupić żeby pasowało, mam już w zanadrzu granatową kopertówkę - brakuje mi tylko sukienki :)
Proszę o sugestie.
A szpilki są o to takie:Zobacz załącznik 369685

Monimoni na pewno pasowałaby biała-tym bardziej że jest lato i śmialo można sobie na biel pozwolić-z jakimś dodatkiem w kolorze granatowym kwiatek pasek bransoletka czy cuś,myślę że szarości i siwe kolory też wyglądałyby dobrze.

reklama
monimoni, nie wiem jakie kolory lubisz i w czym ci jest do twarzy, ale ja bym poszła raczej w coś mocniejszego a dokładnie w czerwień, ale raczej taką malinową. Dwa intensywne kolory będą super razem wyglądały, szczególnie jeśli piszesz że torebka bedzie pod kolor butów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry