Roxannka
Pracująca mama!
1) ten twój chłop to jakiś dziwny jestrany ,ale Wy jesteście kochane!!! Mój chlop to mi przez rok tylu milych rzeczy nie powiedzial ,co Wy w kilku postach :-).
sarisa teraz to juz tak w miarę wyglądam , bo schudlam , ale kiecka ma rozmiar 40 więc nie mów ,ze znów taka chudzina jestem!
roxi Twoje hasło 'uboga kuzynka' jest zajefajne. Zanotowalam i bedę uzywac!
a tak w sumie to niezbyt wyraźnie widac tą kieckę , ale nie mam takiego na którym lepiej byloby widac, bo ten mój chlop to albo bokiem robil zdjęcia , albo tylem , albo wogóle jest tylko górna albo dolna częśc tułowia.
Tak mi się przypomnialo. Mam do sprzedania śliczną sukienkę- letnią, bombkę. Rozmiar L (nowa z metką). Zrobię fotkę i wrzucę tu wieczorkiem.

2) nie wierze, że to rozmiar 40

3) ciesze się, że mój tekst się spodobał

4) przynajmniej masz zdjęcie, my zapomnieliśmy aparatu a para młoda zanim się ogarnie z fotkami to ja na emeryturze będę

5) fajna ta sukienka co wstawiłaś ale nie w moim typie, no i rozmiar też już nie mój ;-)
strip, no niezłe zdjęcia, kolega ma talent do robienia zdjęć a ty do pozowania :-)
a skecz o bogu uwielbiam

alicja, fajne, lubie takie inicjatywy :-)
a z takich przemyśleń to widać, że facet im ładniejszą ma żone tym bardziej mu odwala