reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
dziulka kapitalne , bardzo mi sie podobaja . Planuje cos podobnego kupic teraz na lato. Tylko chcialam ,zeby na kostce byly paski z koralikami
.

Doris to polecam Deichmana tam jest duzo takich
i teraz przeceny 3 w cenie 2 albo 2 a druga za pół ceny. I ja sobie chyba zapodam, bo kupiłam sobie w H&M i sie okazało, ze miałam raz na nodze i juz po sandałach :-(, a paragon w smieciach buuuu
Dziulka fajowe
sandaly me i gdyby nie to ze sa tak malo wytrzymale to bym je poleciła, bo sa mega wygodne, a tak to d...........
Dziulka fajowe
sandaly me i gdyby nie to ze sa tak malo wytrzymale to bym je poleciła, bo sa mega wygodne, a tak to d...........
Załączniki
Ostatnia edycja:
dorisday2512
sarisa ojej to faktycznie z tymi butami z h&m to lipa :-( szkoda ,ze paragon w smieciach. no i dzięki za cynk o deichmanie . Wlasnie tam kiedys widzialam bardzo fajne , ale nie bylam wtedy na etapie kupna . Dzis jade na zakupy z Mikim , bo na kolonie muszę mu pokupiwac to wstąpie po sandalki do D. :-*
dorisday2512
aaaa to zmienia postac rzeczy ;-)
renata borysek
dziewczyny szukam w necie jakiejś fajnej stronki ze strojami kapielowymi -jakies bikini ze stringami i nic nie mogę znalezc-może znacie jakieś?
reklama
tak więc to tak sukienka ehhh
nie było kompletnie nic. Choć wypatrzyłam sobie taką czarną w grochy i wyobrazcie sobie rozmair 36 :-)(kiedy ja w taki wchodziłam
) ale M. stwierdził, że za zdobna i tak kręcił nosem, że kupiłam pierwszą którą przymierzyłam(ale ta mi się wydaje taka dla małej dziewczynki) i za skromna więc dobroię sobie kokardę a Wy powiedzcie którą opcję :-)
nie było kompletnie nic. Choć wypatrzyłam sobie taką czarną w grochy i wyobrazcie sobie rozmair 36 :-)(kiedy ja w taki wchodziłam

Załączniki
Podziel się: