Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sarisa, bardzo mi się podoba taka sukienka dobrałabym jeszcze jakieś dodatki i będzie lepsza niż nie jedna fikuśna ;-) ostatnia kokardka dla mnie najlepiej pasuje bo odcina się od sukienki :-)
sarisko sukienka super a jeśli choodzi o kokardkę to ja jednak bym sobie odpuściła i wolała postawić na jakieś mocne dodatki...np.na jakieś oczojebne buciki+torebkę lub mega wystrzałowe korale:-)
SARISKA ja żem tego samego zdania co RYSIA. Sukienka sama w sobie jest bardzo ładna, więc moim zdaniem wystarczą jakies bardzo charakterystyczne dodatki, efektowne buty i będzie git))
Sarisa sukienka bardzo ładna,nie krzykliwa i tez nie za skromna.Jeżeli chodzi o kokardkę to ja bym wybrała ostatnią opcję.Lub bez kokardki,ale jakiś naszyjnik bardziej widoczny,lub naszyjnik mniejszy a za to jakieś duże kolczyczki.Opcja Rysi tez mi się podoba