reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

Sariska Słońce a ja bym zrobiła tak że kokardke dopasowałabym do butów, oczojebnych oczywiście :tak: :-) tzn zrobiłabym taką podwójną coś w tym stylu:

kokardka-15_561.jpg

a może nawet takie butki mocno różowe byś sobie strzeliła :-p ? krwistoczerwone też by super wyglądały ;-)

Rysia
fajna lekka zwiewna - idealna :-)

reklama
sarisa, rysia śliczne sukienki.
sarisa ja wybrałabym tą opcję z białą kokardką. Chociaż podobnie tak jak dziewczyny myślę że jakieś buciki, bransoletka, naszyjnik, kolczyki czy coś takiego i super byłoby!

SARISA- jak dla mnei to ostatnia wersja najlepsza a ja bym doszyla jakies oczojebne cekiny do tego, albo dodatki srebrne, np sandaly srebrne na szpili i torebka i dodatki tez.
RYSIA - co ty biadolisz, spoko kiecka!!!!:)

Rysia- sukieneczka śliczna:tak: i wcale nie "mdła".
Sariska- ja się nie znam za bardzo,ale myślę,że sukienka jest tak fajna,że dodatki "załatwią sprawę",w sensie jej "wzbogacenia"- możesz zaszaleć z butami i biżuterią.Juz Cię w niej "widzę"-slicznie będziesz wygladała:tak:.

No mi cena tez nie pasuje,tym bardziej że nie wynosiłabym ich wcale (juz widzę te spacery zimą w takich koreczkach:-D) ale piękne są.
Jakieś rudzielce na pewno zakupie to sie pochwalę

reklama
ja w w ubieglym roku na zimę własnie tak z butami na obcasie przyszalałam. I UWAGA miałam je raptem 2xna nogach, bo wózek plus 10cm. obcas raczej nie idą ze soba w parze... a przynajmniej wtedy nie szły ;-)

Do góry