reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

reklama
Super takie butki, ale jak dla mnie do bieganie na co dzień się kompletnie nie nadają ,zresztą zimą to ja taka ciamajda jestem że muszę uważać żeby orła nie zaliczyć. Dla mnie praktyczne są płaskie buty bądź na lekkim obcasie ale takim grubszym, stabilniejszym :)
Wybieram się na dniach na wyprawę po sklepach bo chcę jakieś butki na jesień dopaść- jest już coś ciekawego w sklepach?

Ja w new yorkerze kupiłam na koturnie botki z suwakiem z przodu, sfotografduję wieczorem i wrzucę, aaaa i na wesele szukam sukienki bo idę za 2 tygodnie i nic nie mam, a musi być szałowa, bo mam być torpeda. Bo na weselu będzie babka z którą mój A. miał romansik jak się rozstaliśmy, więc babska zazdrość sięwłącza....

strip, pochwal się botkami koniecznie :tak: i jestem ciekawa jaką kiecke na ten ślub będziesz miała :cool2:

renata,
niezłe te sukienki ;-) mi tak jak makuc podoba się ta pierwsza reszty, raczej bym nie założyła :sorry2:

STRIP jakbys w kiecce takiej wyskoczyla jak Renata zapodala to ja pierdziu!!!!!!!!!!!!!!!! ja cie juz w niej widze, do tego szpile i ewentualnie lekkie bolerko w bialym kolorze:)

reklama
Do góry