reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

zobaczcie co znalazłam za bezcen dosłownie:

Marisha Widow biały - buty - Czółenka - eButy.pl

tylko jest jedno "ale" został jeden-jedyny rozmiar = 41 :wściekła/y:
ogólnie polecam stronkę do wybadania. Są tam na prawde spore promocje teraz.

poza tym zakochałam się w tym:

1954577-mohito-groszki-q3029-643-482.jpg

(mohito kolekcja sweet candy) i jak na złość nigdzie znaleźc nie mogę :crazy:

reklama
makuc te butki to faktycznie za bezcen... ale inne juz nie :-( balerinki za blisko 2 stówy hmmn . A co do swieterka to wlasnie mialam pisac ,ze chyba mohito , bo widzialam taki u nas :-)

DORISKU tam trzeba sobie sortnąć cenami rosnąco i wtedy jest w czym wybierać;) tylko niestety niestandardowe rozmiary zostaly i nad niektorymi butami bardzo ale to bardzo ubolewam... a co do sweterka to pamiętasz może jego cenę? kurcze szukam w necie i szukam i znaleźc nie mogę. A u nas w LBN w mohito jego niet :(

ROXI no niestety ;/ sama się na nie napaliłam jak szczerbaty na suchary a tu suprice i okazuje się że tylko jeden rozmiar został (stąd przecena)
DORIS mam do ciebie romans. Jak będziesz miała czas to sprawdź prosze ten sweterek i obczaj jak jest wykonany, cene ble, ble, ble i daj znać :D jak cus to wiesz... popraszam ;-):tak::cool2::laugh2:

makuc, znam ten ból, ja wyczaiłam podobne na bazarku za 40 zł i też mieli tylko 41 rozmiar :dry:

reklama
Do góry