Te leginsy są fajne, ale na kimś. Całkiem nie w moim stylu. Raczej bym czegoś takiego na siebie nie włożyła. W tym roku po raz pierwszy od czasów podstawówki założyłam getry. Jedyne jakie byłam w stanie ubrać to całe czarne :-)
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
zgadzam sie z aniawą - kupno sukienki zajmuje mnóóóóstwo czasu nawet dla kogoś kto lubi zakupy
:-)
kroma ciekawe legginsy, choć przyznaje że kompletnie nie mój styl ;-)

kroma ciekawe legginsy, choć przyznaje że kompletnie nie mój styl ;-)
makuc
Fanka BB :)
dokładnie tak jak piszą dziewczyny NAT: wg. mnie kupno sukienki graniczy z cudem i trzeba uzbroic się w mega cierpliwość, żeby znaleźc coś ładnego kolorystycznie, pasującego do figury i jeszcze w przystępnej cenie. Bo na jeden wieczór raczej nie opłaca się majątku na kreacje wydawać tym bardziej, że Ty nie lubisz takich ubrań ;-)
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
Alicja, fajne sukienki wstawiłaś :-)
Doris, ty to w każdej bedziesz wyglądała super ;-) ale chyba najfajniejsza byłaby ta 3, z tych co alicja wstawiła
Ja mam taką raczej prostą skromną, ale ciesze się że nie musiałam nic kupowac bo ta sukienke kupiłam jakis rok temu na chrzciny siostrzenicy, jak chrzestną byłam. A teraz buty dopełnią stroju bo są wystrzałowe, poprostu się w nich zakochałam
Troche się stresuje przed niedzielą, jak bede wyglądała i czy bedzie mi wygodnie bo ja na codzien nie chodze ani w sukienkach ani w spódnicach, a ta jest przed kolano wiec dla mnie straaasznie krótka ;-)
Doris, ty to w każdej bedziesz wyglądała super ;-) ale chyba najfajniejsza byłaby ta 3, z tych co alicja wstawiła

Ja mam taką raczej prostą skromną, ale ciesze się że nie musiałam nic kupowac bo ta sukienke kupiłam jakis rok temu na chrzciny siostrzenicy, jak chrzestną byłam. A teraz buty dopełnią stroju bo są wystrzałowe, poprostu się w nich zakochałam

Troche się stresuje przed niedzielą, jak bede wyglądała i czy bedzie mi wygodnie bo ja na codzien nie chodze ani w sukienkach ani w spódnicach, a ta jest przed kolano wiec dla mnie straaasznie krótka ;-)
Podziel się: