reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

te kolory tęczy i dla mnie są chyba zbyt odważne.
Jeśli chodzi o koturny to własnie są bardzo wygodne zwłaszcza gdy wysokość tyłu jest wspomagana kilkoma cm koturny z przodu. wtedy stopa oparta jest bardziej płasko. No i są zdecydowanie bardziej stabilne od szpilek.
A to jak noga wygląda to zależy od kształtu buta. Są oczywiście takie ciężkie 'klocki' i są włąsnie zgrabnie wyprofilowane koturny. Osobiście takie obuwie wydaje mi się bardziej sportowe niż szpileczka ,ale własnie z takim zamiarem chcę je kupić, bo jednak długie spacery troche meczą w szpilkach. Niby są jeszcze niezawodne balerinki ,ale jak ktoś z kompleksem wzrostu nie czuje się w nich super komfortowo to własnie opcja koturny wydaje się jedyna ;-)

reklama
:-D

ja właśnie dzisiaj kupiłam sobie balerinki do latania, zwykłe, prościutkie i najważniejsze wygodne bo wnoszenie Isi na 4 piętro nie należy do czynności łatwych ;-) kiedyś miałam takie opory jak dorisek bo mała jestem więc zawsze jakiś obcas/koturna musiała być ale w końcu sie przełamałam do balerinek i przyznaje ze jestem bardzo zadowolona :-) ale to sa jedyne moje płaskie butki (a jeszcze japonki i jedne sandałki :rofl: ) tak to wszystkie inne mam na podwyższeniu cobym się większa czuła :-D

i popieram stwierdzenie ze koturny wygodniejsze od szpileczek ;-) w ogóle to fajna sprawa dla kobietek anty szpilkowych bo fajnie noga w koturnie wygląda tylko trzeba wybrac odpowiedni, kobiecy fason, np. te co Idusia wyżej dała całkiem całkiem :-) ja latam w butkach na koturnach szczególnie latem bo są i wygodne i fajnie sie prezentują z czymś krótkim :-p

Ostatnia edycja:
Tak zachwalacie ten koturn może i ja sobie kupie taki bucik:sorry2: wogóle to jak kupowałam małemu adidasy to widziałam w sklepie takie boskie na koturnie ale tylko zerknełam i się nie przyglądałam zbytnio.ale na pierwszy rzut oka były całkiem całkiem.
Ja znalazłam takie 258-18 KH %%% MODNE BUTY KOTURNY OPEN TOE KHAKI 39 (2300557092) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

haha akurat wpadły mi w oko bardzo podobne
ATMOSPHERE na koturnie OPEN TOE PUDROWY RÓŻ 38 5 (2275673998) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry