reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

reklama
Doris- ja jak pójdę do pracy to podobne sobie upatrzyłam do kupienia, więc śmiało kupuj, teraz to będzie hit mi się wydaje w tym roku, a ten łososiowy kolor jest fajny i słodki.

no i zamówiłam;-)....
a po pracy podjechałam do galerii handlowej i kupiłam drugie :-D. Wpadły mi w oko w MOHITO takie dośc fajne na koturnie (jasny brąz) , a ze była promocja z 99.99 na 79zł to długo sie nie zastanawiałam. A co tam , butów nigdy dość:-D:tak::-p No i są meeeeega wygodne - jak kapcie ;-)

Przejrzalam te wszystkie buty i mi sie zakrecilo w glowie:-D co mi utkwilo w pamieci to buty doris super tylko kolor nie dla mnie no i stroj kapielowy ktory pokazala ida idealny dla mnie!:-)

DROIS jakbys byla u mnie tutaj to bys oglpiala bo takich butow bys sie okupila na tony za psie pieniadze i przerozniste fasony:)))))

DORIS coś takiego zakupiłaś?

image2.php

bo bardzo mi się takowe spodobały a że są z mohito to tak się zastanawiam:
a) czy aby nie zakupić
b) czy o tych właśnie pisałaś ;-)

wogóle to jeszcze o takie:
2361101202_1_1_3.jpg

mi się buciory podobuja ale to zara i "jedyne" 170zł za sandałki :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Makuc i te i te mi się podobaja ale jak dla mnie pierwsze praktyczniejsze i na pewno więcej i częściej do wychodzenia a szpilka w tych drugich widzę że cienka czyli jak dla mnie tylko na jakąś kawkę i do domu.

Do góry