reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

reklama
Makuc to tak jak w mojej, może znajda się jakieś jedne szpile a reszta na płaskiej podeszwie albo koturn ale nie wysoki.

zakupilam dzis jutro dostawa ;)

bb52.jpgbb53.jpgbb54.jpgbb56.jpg
jest dużo fajnych szpilek ale cóż poczekam do przyszlego roku

DeeZee.pl - buty damskie, obuwie, sklep internetowy z butami, najnowsze trendy, rabaty, zniżki. Buty w stylu gwiazd.

Renatko bardzo fajne buty :-) szczególnie te na koturnach mi sie podobują :-p wygodne i ładnie sie noga w nich prezentuje :-) ja mam dużo letnich butków na koturnie teraz poszukuje jakichś wakacyjnych szpilek bo ja uwielbiam obcasy :-p

takie wylukałam tylko obawiam sie ze sie zabije ;-)

7512_1-1.jpg

Ale jak sie w nich zabije to przynajmniej pochowają mnie w ładnych butach :-D :-p :-)

reklama
Do góry