nieufna
Fanka BB :)
Tego nie wiem, ale ja nie kojarze, żeby cokolwiek pisała na forumwidzialam ze dala komus negatywny komentarz na wcale nienegatywny post
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego nie wiem, ale ja nie kojarze, żeby cokolwiek pisała na forumwidzialam ze dala komus negatywny komentarz na wcale nienegatywny post
Ja kojarzę. To ta, która dawała słabe oceny, nie do końca uzasadnioneNie kojarzę justa13323
U mnie jest to samoHej ten wątek po drugiej stronie brzuszka mówi mi że nie mam wystarczających uprawnień do pisania tam. I zmienił status już na zamknięty
Hahah, własnie dostałam negatywną ocenę od niej, nie wiem za co.Ja kojarzę. To ta, która dawała słabe oceny, nie do końca uzasadnione![]()
Mi dała "niezbyt mądre" jak wrzuciłam usg stópki Maluszka z komentarzem, że taką stópkę będę całować za ileśtamHahah, własnie dostałam negatywną ocenę od niej, nie wiem za co.