reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wczesna ciąża a wyjazd w góry

Sama musisz zadecydować. Jeśli dobrze się czujesz to czemu nie, relaks i podziwianie widoków moim zdaniem nie zaszkodza. Moja przyjaciółka przez całą ciążę wyjeżdżała, morze, góry, spływy kajakowe i pracowała do 2och tygodni przed porodem. A druga z kolei nawet na rower nie wsiadla.

reklama
Witam ponownie. Powiem szczerze że mam mętlik w głowie. Boje się jechać. Nic 22 lutego mam wizytę u gina i sie jeszcze raz zapytam. Może uda mi się resztę namówić żeby jechali beze mnie. Wtedy nie będę miała wyrzutów ze to przeze mnie wycieczka się nie udała. Pozdrawiam, dziękuje za wszystkie odpowiedzi

Witam ponownie. Powiem szczerze że mam mętlik w głowie. Boje się jechać. Nic 22 lutego mam wizytę u gina i sie jeszcze raz zapytam. Może uda mi się resztę namówić żeby jechali beze mnie. Wtedy nie będę miała wyrzutów ze to przeze mnie wycieczka się nie udała. Pozdrawiam, dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Porozmawiaj ze swoim lekarzem, dobrze że przed wyjazdem masz wizytę. Nie daj Boże tfu tfu coś by poszlo nie tak to reszta znajomych by miała wyrzuty sumienia. To jest wczesna ciaza, w późniejszym okresie ciąży można jechać.

hej dziewczyny ! nie moglam znalezc odpowiedniego forum wiec pisze tu . Podejrzewam ze jestem w bardzo wczesnej ciazy ( moje cykle sa regularne 30 dni . dzis 37 dzien @brak ) 2 testy pozytywne z czego jedna kreska bladziutka ale widoczna, 1 negatywny. W poniedzialek mam wizyte u lekarza ale tu w uk ciaza nie jest brana serio do 12 tyg tak slyszalam .Moje pytanie brzmi czy ktoras z was leciala samolotem w bardzo wczesnej ciazy ? za tydzien lece do Polski i z Polski dalej w 4 dniowy rejs do Szwecji i bardzo zaczynam sie obawiac tej wyprawy :/ gdyz 4 lata temu poronilam w 8tc.

Do góry