MartaMarkry
Fanka BB :)
no to tym bardziej, jeszcze jest czas, na to by zarodek się pojawił.Moje cykle sa rozne raz 28 raz 35 raz 30 a raz 40 wiec ciezko stwierdzicmiesiaczki mam nieregularne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to tym bardziej, jeszcze jest czas, na to by zarodek się pojawił.Moje cykle sa rozne raz 28 raz 35 raz 30 a raz 40 wiec ciezko stwierdzicmiesiaczki mam nieregularne
Super trzymam kciukiJa byłam na wizycie 4+1, bo od początku jestem na lekach( acard, heparyna, luteina its ). Na USG był tylko pęcherzyk. Po 3 tygodniach, czyli 7+1 już było widoczne serduszko. Aktualnie 16+5 nadal na lekach, ale wszystko ok.
U mnie to 4 ciąża, też mam dwie straty za sobą. Będzie dobrze, najważniejsze to pozytywnie myśleć, powodzeniaSuper trzymam kciukimam nadzieję ze i u mnie tez bedzie dobrze 2 poronienia mialam to 3 ciaza