reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wczesna ciąża

Olao101

Aktywna w BB
Witam wszystkich serdecznie ☺️staramy się z mężem o dziecko i ostatnio miałam taką sytuacje … robiłam betę i wyszła jak zwykle <2.3 po 48 h 4.61 na następny dzień 8.46 -4 dni później dostałam krwawienia ale jest zdecydowanie mniej obfite niż zwykle miesiączki .test ciążowy dziś negatywny . na wizycie u ginekologa nic nie widać ( był by to 5 tydzień ciąży ) cały czas boli mnie podbrzusze �

reklama
Witam wszystkich serdecznie ☺️staramy się z mężem o dziecko i ostatnio miałam taką sytuacje … robiłam betę i wyszła jak zwykle <2.3 po 48 h 4.61 na następny dzień 8.46 -4 dni później dostałam krwawienia ale jest zdecydowanie mniej obfite niż zwykle miesiączki .test ciążowy dziś negatywny . na wizycie u ginekologa nic nie widać ( był by to 5 tydzień ciąży ) cały czas boli mnie podbrzusze �
Beta 8 wskazuje na ciążę. A czy teraz? robiłaś betę przy tysiąc widać zarodek. A co powiedział ginekolog po badaniu.?
Jak byłam w 4 tyg. Test nie wskazał ciąży. Ile czasu trwa już krwawienie jakie zalecenia dostałaś ?

Beta 8 wskazuje na ciążę. A czy teraz? robiłaś betę przy tysiąc widać zarodek. A co powiedział ginekolog po badaniu.?
Jak byłam w 4 tyg. Test nie wskazał ciąży. Ile czasu trwa już krwawienie jakie zalecenia dostałaś ?
Lekarz powiedział ze co ma być to będzie i ze on tu nie widzi żadnej ciąży i wynik bety nic dla niego nie znaczy jestem załamana 😔3 dzień krwawię ale mniej obficie niż zwykle

Lekarz powiedział ze co ma być to będzie i ze on tu nie widzi żadnej ciąży i wynik bety nic dla niego nie znaczy jestem załamana 😔3 dzień krwawię ale mniej obficie niż zwykle
:( Dziwny ten lekarz. Według mnie powinnaś powtórzyć betę. I wtedy upewnić się na sto procent. Nie wiem czemu lekarz jej nie zlecił skoro beta się podniosła na 8 mlu.

To najlepiej zrób betę jeszcze raz. Jak rośnie, to moze jakis krwiak. Jak spadła - biochem ;(

Przyszły mi dzisiejsze wyniki 😔beta <2.3 a progesteron 2.1 -co oznacza ten progesteron ?
Na tym etapie nic. Progesteron bada się wraz z betą żeby wiedzieć czy nie jest za niski. Wtedy lekarz włącza duphaston albo luteinę.
Przykro mi. Trzymam kciuki za kolejny cykl!

reklama
Do góry