• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wczesna ciąża

Hej, w ogóle się nie martw. Ja byłam i też miałam dokładnie 5t5d, a po wielkości pęcherzyka stwierdzone, że chyba 4t4d i na początku mówiła "jakiś mały ten pęcherzyk", ale jak pojeździła sondą to udało się wychwycić tyci zarodek i on był już ok, zgadzał się z wiekiem ciąży ;) Także to zależy często od tego jak lekarz wykona usg. Byłam kiedyś na wizycie u takiego lekarza na szybko, on tylko włożył zmierzył i wyszło, że ciąża jest o tydzień młodsza, byłam potem tydzień później u swojego lekarza i zrobił porządnie usg i wszystko było ok ;)
Miło się czyta, podnosi na duchu ;)

reklama
Witam Serdecznie, mam pytanie czy któraś z mam lub przyszłych mam była w podobnej sytuacji chodzi dokładnie o badanie usg, wczoraj będąc u lekarza potwierdził pęcherzyk ciążowy o wielkości 6mm a jestem w 5 tygodniu i 5 dniu licząc od dnia ostatniej miesiączki i zostało stwierdzone że mój pęcherzyk jest mniejszy niż powinien według GS=4w 3Hbd to taki wiek ciążowy i w pęcherzyku słabo widoczne struktury wewnątrzzarodkowe, zaczęłam się już trochę martwić że coś jest nie tak kolejna wizyta za ok dwa tygodnie, lekarz twierdzi że to nic takiego ale ja już sama nie wiem... Będę wdzięczna za każdą sugestie i dobra poradę :)
A wiesz kiedy miałaś owulację?kochana pewnie miałaś tydzień później i stąd taka różnica teraz musisz się uzbroić w cierpliwość. ja bylam w podobnej sytuacji i już 22tydzien[emoji6]

Witaj. Ja też mam cykle 32 dniowe i ostatnią @ jaką miałam była 25 lipca już myslalam że lada moment dostane bo pobolewalo mnie podbrzusze i piersi tak jak zawsze przy miesiaczce ale dziś mija 7 dzień i nadal jej nie ma. Robilam test a tu jedna czerwona a druga takiej samej wielkości ale mocno biała i widoczna. Nie wiem co mam myslec

Witaj. Ja też mam cykle 32 dniowe i ostatnią @ jaką miałam była 25 lipca już myslalam że lada moment dostane bo pobolewalo mnie podbrzusze i piersi tak jak zawsze przy miesiaczce ale dziś mija 7 dzień i nadal jej nie ma. Robilam test a tu jedna czerwona a druga takiej samej wielkości ale mocno biała i widoczna. Nie wiem co mam myslec
Pokaż zdjęcie ocenimy[emoji6]

Wysyłam IMG_20180902_180037.jpg

Załączniki

• IMG_20180902_180037.jpg
    IMG_20180902_180037.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 242
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry