Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To chyba na poczet ego, co tatuś stracił 
Ale co to było zachodu! Musiałam mu powiedzieć, że paluszek mu odpadnie, jak go będzie tak ssał i połknie go. A że już go ten paluszek boli, to uwierzył. Kazał se lekarstwo dać, to polałam mu palucha solą fizjologiczną, zapakowałam łyżeczkę z syropkiem witaminkowym do dzioba i zabandażowałam rączkę ;-) Zadowolony Maks poszedł spać 
OBECNAhehe
![]()
To ja ponownie grzecznie zapytuję się, kiedy możemy się wbić na parapetówkę
A my wczoraj mieliśmy przygodę... A. złamał sobie ząbek, dwójkę... Wygląda koszmarnie... Tak to jest, jak się leczy zęby u nie takiego dentysty... Niby fajnie zrobiony był, niby wszystko ok, a tu proszę... Przy samym korzeniu się po prostu ułamał... I znowu kasa na ząbki pójdzie... I jak ja mam w takich warunkach uzbierać na tą moją operację![]()
A jak sobie zlamal biedny :-(?????OBECNA;-):-)
Nuuuśka jak po wizycie znalazłas doktorka?
Natusa oj współczuje wydatków dentystowych ja ostatnio jak leczyłam zęba to zapłaciłam 400złale tam byłam pierwszy i ostatni raz..
a ja chodzę dzis szczęśliwa i dumna:-)moja córcia była dzis pierwszy raz po tygodniowej nieobecności w przedszkolu i same pozytywy ją dziś spotkały.Jutro jedzie jako przedstawiciel swojej grupy po odbiór jakiejś nagrody dla przedszkola w sumie jedzie tylko 10 dzieci na całe przedszkole po 2 osoby z każdej grupy no i akurat ona wylosowała że pojedzie no i pani pochwaliła prace plastyczne mojej córci innej pani przedszkolance a ta pani powiedziała to mi i ja o kilka cm urosłam:-):-):-)