Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

To chyba na poczet ego, co tatuś stracił 
Ale co to było zachodu! Musiałam mu powiedzieć, że paluszek mu odpadnie, jak go będzie tak ssał i połknie go. A że już go ten paluszek boli, to uwierzył. Kazał se lekarstwo dać, to polałam mu palucha solą fizjologiczną, zapakowałam łyżeczkę z syropkiem witaminkowym do dzioba i zabandażowałam rączkę ;-) Zadowolony Maks poszedł spać 
OBECNAhehe
![]()
To ja ponownie grzecznie zapytuję się, kiedy możemy się wbić na parapetówkę
A my wczoraj mieliśmy przygodę... A. złamał sobie ząbek, dwójkę... Wygląda koszmarnie... Tak to jest, jak się leczy zęby u nie takiego dentysty... Niby fajnie zrobiony był, niby wszystko ok, a tu proszę... Przy samym korzeniu się po prostu ułamał... I znowu kasa na ząbki pójdzie... I jak ja mam w takich warunkach uzbierać na tą moją operację![]()
A jak sobie zlamal biedny :-(?????OBECNA;-):-)
Nuuuśka jak po wizycie znalazłas doktorka?
Natusa oj współczuje wydatków dentystowych ja ostatnio jak leczyłam zęba to zapłaciłam 400złale tam byłam pierwszy i ostatni raz..
a ja chodzę dzis szczęśliwa i dumna:-)moja córcia była dzis pierwszy raz po tygodniowej nieobecności w przedszkolu i same pozytywy ją dziś spotkały.Jutro jedzie jako przedstawiciel swojej grupy po odbiór jakiejś nagrody dla przedszkola w sumie jedzie tylko 10 dzieci na całe przedszkole po 2 osoby z każdej grupy no i akurat ona wylosowała że pojedzie no i pani pochwaliła prace plastyczne mojej córci innej pani przedszkolance a ta pani powiedziała to mi i ja o kilka cm urosłam:-):-):-)