reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
Jeśli o mnie chodzi, to ja mogę poczekać ;) I tak sobie wymyśliłam, że po Maksa wejdę do domu, jak już będziemy szli do lasku. Żeby go nie szarpać całą drogę ;) W sumie to po drodze jest, to co za różnica ;P

Witam z samego ranka u nas szaro buro i ponuro Ola juz w przedszkolu a ja mam zamiar wypic kawkę
Nuuuśka co z Tobą dlaczego się nie odzywasz?urodziłas?

dziewczyny jak ja was rozpoznam gdzie dokładnie bedziecie czekac żebym nie latała i nie traciła czasu na szukanie Was...A ten lasek to duży do przejścia jest?

Dziewczynki, a czy to aby napewno dobry pomysł z tym spacerem dzisiaj?? Pogoda jest taka, że w każdej chwili może zacząć padać. A droga owszem, jest dość spora... Inna kwestia, że ja nie zajdę pod real z Maksem... Miał zostać z małżem, ale niestety małż musi w pracy zostać. A Maks nie zajdzie mi taki kawał drogi i pomyślałam, że może lepiej by było pod kościołem się spotkać. Bliżej do lasku, nie będziemy musiały z Malwiną nieco nadrabiać drogi do Reala, a ja sobie Maksa nawet pod pachą doniosę ten kawałek ;P Chodzi mi o kościół św. Jadwigi Śląskiej. Duży, jedyny w okolicy, nie przegapicie :) A z reala droga do niego prosta.

No właśnie nie wiem... Jakby się rozpadało, a my w środku lasu, to jakoś czarno to widzę z tymi dziećmi... Tam nie ma nawet gdzie się schować (no może poza listkami nad głową, to nic nie osłoni przed deszczem)...

reklama
Witam dziewczyny. Jak jesteście za przełożeniem spaceru to nawet dobrze bo ja teraz przed 10-tym siedzę trochę dłużej w pracy bo przygotowujemy wypłaty ale jak zdecydujecie sie jednak iść to też dobrze. A mój adres i nr telefonu wysyłam natusi na priv :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry