reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

MARIKA zycze ci lepszego samopoczucia

U nas dzien jakos minal Oli marudna ja chora wiec tworzymy zajefajny duet :-( Lece kapac mala i spanie a ja na seriale :-)

reklama
no to witam Was moje kobietki :-D:-D:-D:-D

aleeeeeeeeeeeee naszkrobalyscie :-):-):-):-):-)

dorota - trzymam kciuki i zycze zeby poszlo po Twojej mysli :tak: buziaczki dla Ciebie i Oli :*
mikus - szalejecie - hehe fajne lozko :tak: co nie zaszalejecie w nocy ;-):-p:-p:-p
a co do spacerku z Sewim na dworze to lata jak opetany i musze gonic za nim :tak:
ewusek - jasne witamy :-D:-D:-D
marika - witamy :-D gartulacje zafasolkowania :tak: a powiedz mi na temat tej cysty bo ja po porodzie tez mialam wielkosc 3,5 cm na 4,5 cm i teraz z m tez zaczelismy sie starac - jestes pewna ze od tej cysty tak pozno zaszlas w ciaze :confused: to ciekawe kiedy ja zajde :baffled:

milego dzionka dziewczyny :tak:

Hej Patrysia nie jestem pewna na 100% ale miałam cyste 3 cm i ona mi się rozwijała przez jakiś czas aż mi sie miesiączka zatrzymała i dopiero po tabletkach dostałam miesiączke i miesiąc puźniej zaszłam w ciąże więc wydaje mi sie że to właśnie przez tą cyste

Czesc dziewczynki :-)
Ja sie totalnie rochorowalam Choc lepiej sie czuje jak chodze i cos robie niz jak leze
MARIKA ciesze sie ze masz w koncy swoja upragniona fasolke
PATRYSIA no no co ja widze STARACIE SIE O BRACISZKA LUB SIOSTRZYCZKE DLA SEWCIA :-) super

G jest dzis w domu Ale i dobrze bo ja nie mam sil zbytnio do Oli Nie odzywamy sie do sibie wcale chyba ze musimy cos powiedziec
Dzis idziemy z Oli na kontrole do lekarza Mam nadzieje ze Oli zdrowa juz i ze odemnie teraz nic nie zlapie Milego dnia

hej! zajrzałam tylko raz i potem się nie odzywałam :zawstydzona/y: ale mam nadzieję że to się zmieni. napiszę parę słów o sobie. Mam synka Adasia, który ma 2 latka i 4 miesiące no i aktualnie jestem w ciąży (po niepowodzeniach w trzeciej) i mam nadzieję że tym razem wszystko zakończy się dobrze. pozdrawiam wszystkie mamy.

witam wieczorowo
maly pije mleko i sobie sam zasnie wiec mam chwile dla siebie :-D

marika - tak dostalam tabletki anty i jakies tam jeszcze - teraz nie pamietam nazwy :sorry2:
dorota - jak po kontroli :confused:
ewusek w takim razie Tobie tez gratulacje zafasolkowania :-D a jak moge zapytac czemu napisalas "po niepowodzeniach" :confused: mialas jakies problemy jak moge zapytac :blink:

Witam, witam!
No niestety drugą ciążę poroniłam w sierpniu zeszłego roku. :-( Teraz pod koniec marca miałam termin porodu. Najgorsze jest to, że jak cie coś takiego spotka to potem trudno ci uwierzyć że tym razem wszystko jest ok. No ale to już 15 tydzień więc mam nadzieję, że nic złego sie nie wydarzy. :-)

reklama
EWUSEK witaj jeszcze raz i rozgosc sie u nas :-)
PATRYSIA i INNE DZIEWCZYNY PROSZE ZAGLADAC TU CZESCIEJ TO ROZKAZ HIHIHI zart :-)

U lekarza z Oli juz lepiej Gradelko juz prawie zdrowe do jutra pozostajemy na antybiotyku Wczoraj Oli zrobila 4 kupki jak Zrobi dzis ponad 5 to mam juz antybiotyku nie dawac
Walczymy z odparzeniami i juz nie moge jak tak dalej bedzie to zas sie skonczy i lekarza bo nic na dluzej nie pomaga :-(
Nawet orginalne pampki :-(
Z G juz wcalenie nie rozmawiam Wczoraj dowiedzialam sie ze jestem glupia ,ze jestem chora i powinnam sie leczyc Ze ksiezniczka jest obrazona Az sie poplakalam Ale najlepsze jest to ze G mi ublizy i powie przykre slowa a pozniej ma pretensje ze ja sie nie odzywac No nic musze to przejsc Jutro pierwsza sprawa rozwodowa Caly czas go mecze aby sie wyprowadzil Mam nadzieje ze zrobi to jak najszybciej

Ja chora ale dzis jak narazie jest ciut lepiej Dzis jestem sama z Oli w domu i mam nadzieje ze bedzie grzeczna bo przez ta chorobe nie mam zbytnio sil :-(

Do góry