reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

EWUSEK ja rodzilam Oliwie w Katowicach ale chetnie poslucham twojej opini o porodowce w rybniki Moja sasiadka rok temu rodzila w orzepowicach i sobie chwali :-)
Ja planuje jeszcze dzieciaczka w przyszlosci wiec moze i ja sie skusze na rybnik bo katowice to troche za daleko :-(
DOROTHE dzieki JUZ Z ODPARZENIAMI LEPIEJ tzn mam stare pampki podruby ktore musze pomalu wykorzystac i jak je naloze to zaraz pupcia jest odparzona :-(
Mam tez dobra masc ale teraz w tej chwili zapomnialam nazwy

DZIEWCZYNY DZIE O 10,20 PROSZE O KCIUKI O TEJ GODZINIE MAM PIERWSZA ROZPRAWE ROZWODOWA

reklama
Witajcie dziewczynki
patrysia: dziękuję serdecznie,mam nadzieje ,że nie bedę musiała zbyt długo czekać na drugiego maluszka. Mój synio cały czas się mnie pyta: ... mama gdzie moja dzidzia....
dorota123456789
na odparzenia sudokrem,bardzo polecam,rewelacja

Hej dziewczyny! Muszę się wam pochwalić, że wczoraj byłam na USG piersi (firma nam zafundowała na Dzień Kobiet) i przy okazji pan doktor zajrzał mi też na brzuszek i widziałam ślicznego dzidziusia z całym kręgosłupem, słyszałam bicie serduszka i widziałam jak się rusza! Super!!!! Znowu jestem trochę spokojniejsza.
Pozdrawiam wszystkie!
DOROTHEE - a my się znamy ;-) (śpiewałam u ciebie na weselu) Pozdrawiam!

witam
melduje ze zyje :-D:-D:-D:-D:-D
my dzis znow chyba na basen z mlodym pojdziemy (na elektrownie) :tak:
dorota - to juz za paredziesiat minut - trzymam kciuki :tak:
nikitka - heh jakie to slodkie :-D
ewusek - o jej ale fajnie kurcze to jest normalnie przezycie jakich malo :tak:

Witam.
ewusek 1203- Coz za zbieg okolicznosci.;-) Ciesze sie ze z dzidzia wszystko dobrze, a jak tam synek, zdrowy?? :-). Moje dziewczyny jak narazie zdrowiutkie.

cześć dziewczyny ja właśnie wróciłam do domu z egzaminu normalnie już nie mam siły na nic a jeszcze muszę obiadek ugotować i iść do pracy na 18 :-(

Rzeczywiście jakoś pusto na tym naszyn forum. No więc melduję się że ja jestem :-):-):-)
Dzisiaj rano dzwoniłam do domu zapytać jak tam Adaś i tata mi powiedział, że ryczał bo mu babcia (moja mama) wylała siuśki z nocnika ;-) No cóż - wina babci - powinna wiedzieć, że Adaś zawsze wylewa sam ;-) Mówię wam dziewczyny, z tymi dwulatkami to jest czasami cyrk jakich mało. Pozdrawiam

reklama
ewusek - no to zdolniacha z Adasia :tak: och juz ja sie boje tego buntu dwu latka :dry:
marika - no to wspolczuje ze do pracy jakos mnie dobrze juz w domku :sorry2:

Do góry