reklama
ewusek1203
Fanka BB :)
Ale Ci fajnie że idziesz na L4. Ja pójdę dopiero pod koniec czerwca (o ile oczywiście wszystko będzie ok). Ale tak w ogóle to zazdroszczę wszystkim mamom, które mogą być z dzieckiem w domu. Wcale nie trzeba chodzić do pracy żeby sie ralizować w życiu. Ja niestety chodzę do pracy bo zmusza mnie do tego nasz "cudowny kredyt". Tyle dobrze że moi rodzice oboje są juz na emeryturze więc na razie Adaś a potem oba bączki będą w dobrych rękach ;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
EWUSEK ja tez zazdroszcze tym mamom co siedza z dziecmo w domu ja bym chciala minimum do roczku Oliwi byc w domu ale niestety juz za miesiac waracam do pracy :-( Takie zycie :-(
Ciesze sie ze mialas mila wizyte u lekarza :-)
Wiec od wczoraj jestem zalamana Bylismy w sadzie Sedzina wysluchala nas i kazala wyjsc i poczekac na werdykt No i NIE DANO NAM ROZWODU bo nie spelniamy warunkow czyli nie ma rozkladu pozycia malzenskiego i wcale tu nie chodzi o seks ale o to ze mamy wspolna kase,lodowke ,ze jemy te same posilki ktore ja lub mama ugotujemy i nawet to ze piore meza ciuchy z moimi i mamy to tez jest zle :-(
Poryczalam sie wczoraj strasznie Dzis jest juz o wiele lepiej M sie stara bo sedzina powiedziala mu kilka gorzkich slow Troche nas pouczyla dla dobra Oliwi i zobaczymy jak to bedzie Ale jak nadal bedzie zle to M lub ja z Oli sie wyprowadzimy i po jakims czasie dostane w koncu rozwod
Ciesze sie ze mialas mila wizyte u lekarza :-)
Wiec od wczoraj jestem zalamana Bylismy w sadzie Sedzina wysluchala nas i kazala wyjsc i poczekac na werdykt No i NIE DANO NAM ROZWODU bo nie spelniamy warunkow czyli nie ma rozkladu pozycia malzenskiego i wcale tu nie chodzi o seks ale o to ze mamy wspolna kase,lodowke ,ze jemy te same posilki ktore ja lub mama ugotujemy i nawet to ze piore meza ciuchy z moimi i mamy to tez jest zle :-(
Poryczalam sie wczoraj strasznie Dzis jest juz o wiele lepiej M sie stara bo sedzina powiedziala mu kilka gorzkich slow Troche nas pouczyla dla dobra Oliwi i zobaczymy jak to bedzie Ale jak nadal bedzie zle to M lub ja z Oli sie wyprowadzimy i po jakims czasie dostane w koncu rozwod
ale nudy kobitki u mnie w domku

ewusek my tez mamy kredyty za soba na szczescie dwa koncza sie w maju a jeden ogromny bo az ponad 700 zl w padzierniku czy listopadzie
moj mowi ze dobrze ze teraz zarobi jeszcze jako tako ze nie jest to konieczne zebym musiala isc do pracy ale nie mowi tez zebym siedziala w domku 
dorota - a czy Ty juz nie widzisz szansy na to by Wasze malzenstwo doslo do porozumienia - nawet gdyby zmienil sie nie do poznania oczywiscie na dobre
marika no to odzyjesz

ewusek my tez mamy kredyty za soba na szczescie dwa koncza sie w maju a jeden ogromny bo az ponad 700 zl w padzierniku czy listopadzie

dorota - a czy Ty juz nie widzisz szansy na to by Wasze malzenstwo doslo do porozumienia - nawet gdyby zmienil sie nie do poznania oczywiscie na dobre

marika no to odzyjesz

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
PTRYSIA jesli tak jak piszesz zmienilby sie NIE DO POZNANIA NA LEPSZE to jakies szanse widze ale jak sie nie zmienii to szans nie ma Nie wiem pozyjemy zobaczymy co bedzie
U nas nocka okropna spalam moze 5 godziny Oliwia zas chora Gardlo wyleczone Jak ona byla chora na gardlo to ja tez sie przeziebilam i ona teraz sie odemnie zarazila :-(
Bede ja obserwowac jak bedzie w miare to w poniedzialke pojde do lekarza a jak nie to na izbe przyjec z nia pojde
U nas nocka okropna spalam moze 5 godziny Oliwia zas chora Gardlo wyleczone Jak ona byla chora na gardlo to ja tez sie przeziebilam i ona teraz sie odemnie zarazila :-(
Bede ja obserwowac jak bedzie w miare to w poniedzialke pojde do lekarza a jak nie to na izbe przyjec z nia pojde
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc dziewczyny milej niedzieli zycze U nas ok Oli ma troche katarku ale nie jest to az taki straszny katar :-)
Moze jak pogoda pozwoli pojdziemy z nia na kilka minut na spacer
:-)
A CO TU TAK PUSTO ?????????
Moze jak pogoda pozwoli pojdziemy z nia na kilka minut na spacer
:-)
A CO TU TAK PUSTO ?????????
ewusek1203
Fanka BB :)
hej dziewczyny! u mnie masakra! od piątku boli mnie głowa. dziś cię zwolniłam z pracy bo to i tak nie miało sensu żebym tam siedziała jak i tak nad niczym się nie mogłam skupić. Mówię wam - ta ciąża już mi tak dała popalić, że szok. No ale czego się nie robi dla dzieci. Adaś się pożegnał z pampersami ale jeśli chodzi o bunt dwulatka to mogłabym napisać książkę. Wczoraj myślałam że go rozszarpię. Byliśmy u mojej siostry i on chciał pić. Moja siostra mu nalała soku, ale on sobie wymyślił że ja mam mu nalać więc ryczał ja wół - tylko dlatego że nalała mu ona a nie ja!
No mówię wam zwariować można.
PATRYSIA - co do kredytów to ja mam na barkach hipoteczny, więc niestety przz najbliższe 9 lat nie mogę się rozstać z pracą :-(
DOROTA - nie martw się że musisz zostawić Oli i iść do pracy. Ja wracałam do pracy jak Adaś miał 4 miesiące. Początki to była masakra - zamiast pracować to cały czas myślisz o maluszku. Na pocieszenie powiem Ci że dzieci się przezwyczajają szybciej niż my

PATRYSIA - co do kredytów to ja mam na barkach hipoteczny, więc niestety przz najbliższe 9 lat nie mogę się rozstać z pracą :-(
DOROTA - nie martw się że musisz zostawić Oli i iść do pracy. Ja wracałam do pracy jak Adaś miał 4 miesiące. Początki to była masakra - zamiast pracować to cały czas myślisz o maluszku. Na pocieszenie powiem Ci że dzieci się przezwyczajają szybciej niż my

reklama