• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wiarygodnosc testow

Hejka mam pytanie czy któraś z Was robiąc testy ciążowe za każdym razem wychodziły negatywne A np były już w 12 tyg ? I czy mając niski poziom hcg z dzieckiem może być wszystko ok ? Pytam bo nie ma za dużo o Tym w necie pozdrawiam

reklama
Rozwiązanie
U
Hejka mam pytanie czy któraś z Was robiąc testy ciążowe za każdym razem wychodziły negatywne A np były już w 12 tyg ? I czy mając niski poziom hcg z dzieckiem może być wszystko ok ? Pytam bo nie ma za dużo o Tym w necie pozdrawiam

Raczej mało prawdopodobne, aby test wyszedł negatywnie w 12 tygodniu ciąży, chyba że był zepsuty, ale jeśli kilka testów wyszło Ci negatywnie to raczej nie jesteś w ciąży.
Do 12 tc to już dawno byłabym u ginekologa, ba podejrzewając ciąże mimo negatywu umowilabym się na wizytę biorąc pod uwagę, że brak @ może być spowodowany np torbielą.
Mi testy wychodziły negatywne do 2 tyg po @, BetaHCG także nic nie wskazywała w dniu @. Test pozytywny wyszedł po 2 tyg i od razu umówiłam się do lekarza. Wyszło że to 6tc.
Jeśli nie masz @ to tym bardziej poszłabym do ginekologa, bo nawet pozytywny test nie zawsze oznacza ciąże. Nie raz zaburzenia hormonalne też powodują brak @ i pozytywne testy i podwyższony poziom betaHCG.

Raczej mało prawdopodobne, aby test wyszedł negatywnie w 12 tygodniu ciąży, chyba że był zepsuty, ale jeśli kilka testów wyszło Ci negatywnie to raczej nie jesteś w ciąży.

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry