reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Adka a chciałabyś być w następnej ciąży? A w poprzedniej kiedy się dowiedziałaś o wyniku pozytywnym, kiedy robiłaś test? I jak się czułaś? OPOWIEDZ Nam trochę :)

Natkusia
przydadzą się Twoje pozytywne fluidy ! Cieszę się, że masz taki dobry humorek. Kiedy mąż wraca?

reklama
Z tego co wiem to jest temperatura większa. Nawet Karwiczki pisała. Ale są też kobietki, które się wypowiadały , ze nie miały właśnie podwyższonej temperatury. A kiedy masz termin @ ? I jak w ogóle czujesz się w roli mamy?

Aniu maż wraca dopiero jutro :) ale chyba się udało i w przyszłym tyg w dni płodne będzie pracował na miejscu i będzie w domu :)
Ja zaraz mykam na rozmowę o pracę niah .. także nie będzie mnie przez jakiś czas.
Adka temp powinna być wyższa niż normalna, blisko 37 st. Dosyć późno zobaczyłaś 2 krechy ale córeczke masz ślicznusią :* jeżeli tak Cię nie pokoi to idź na bete, chociaż mogłabyś jeszcze troszkę poczekać do terminu @.

Gorzej niż tragiczny :/ szukam pracy od 2 m-cy .. ale wszystko opowiem ja wrócę :]
Ja zmykam, będę potem
buziole

Wróciłam! I dostałam pracę :)) 4.10 zaczynam ajajaj jeszcze lepszy humor :D

Ostatnia edycja:
gratulacje Natkusia !!!!!!! mam nadzieje,ze praca Ci sie spodoba :)

Aniu jak sie dzisiaj czujesz,jak tam samopoczucie?mam nadzieje,ze okresu jeszcze nie masz!

Adka mam nadzieje,ze i u Ciebie test wyjdzie pozytywny!

A Wy dziewczynki ile macie lat jesli mozna spytac? :)

ja przez pierwsza polowe ciazy bede miala jeszcze 29,a juz druga poleci na 30-tce :)

Ostatnia edycja:
NATKUSIA to cudownie !! JA po studiach szukałam pracy rok !!! To okropne...Ale masz dobry początek wszystkiego w takim razie :) I już niedługo pewnie im ogłosisz , że jesteś pregnant:) A jaki to rodzaj pracy jeśli mogę zapytać?

Karwiczki Ja mam 27 lat :)

Czuje się średnio. Brzuszek pobolewa, jeść mi się zachciało jak na okres. Narazie @ nie widać. Nic poza tym. Rano temp 37.2. Ale to może być nadal przeziębienie choć już mnie powoli opuszcza. Jakoś nie tracę nadziei, ale też w tym cyklu też nie unoszę się już. Poczekam, zobaczę.

Ja mam 24 latka :)

Dziękuje bardzo :) zobaczymy jak to będzie.. przez 2 miesiące mam szkolenie płatne i będę zakładać własną działalność.. no i teraz nie wiem co z baby w takim razie, bo nie fajnie by było jakby na początku takiej pracy pojawiła się fasolka no ale zobaczymy najpierw co to za praca :) muszę z lubym porozmawiać :]
"wezmę co mi los przyniesie"

a Ty jak się Karwiczki czujesz, pewnie szczęśliwa :)

Aniu praca oczywiście nie w zawodzie :D skończyłam Biotechnologię :] a praca jako Doradca finansowy klienta, dosyć wygląda obiecująco ta praca więc zobaczymy :]

Natkusio Doradca finansowy? I każą Ci działalność zakładać? A dadzą Ci jakąś bazę klientów? Z takimi firmami trzeba uważać, ku przestrodze. TO ma być współpraca na jakiej zasadzie? ty będziesz ich podwykonawcą jakby ? Umowę współpracy będziecie zawierać?

reklama
Umowa o współprace ale na razie na czas szkolenia umowę zlecenie. Przez 2 miesiące oferują mi szkolenie.. Przez I miesiąc teoria i po miesiącu zdaje państwowy egzamin i mam licencje, II miesiąc to szkolenie praktyczne, będą mi pokazywać co i jak i pomagać - wszystko to jest płatne. Z tego co mówili to gotowe bazy klientów dostaje i wszelką pomoc. Wydaje się być firma ok, tym bardziej że przeszłam 3 etapy rekrutacji, dziś był ostatni i mnie przyjęli. Jest to duża korporacja i negatywnych opinii na jej temat nie umiałam znaleźć więc zobaczymy :]

Teraz na każdym kroku trzeba uważać..

Ostatnia edycja:
Do góry