Hej dziewczyny!nie wytrzymuje,jestem w pracy ale pisze z komorki!bylam u gina,pobral krew,usg i wyniki dopiero za tydzien!!!ale powiedzial,ze na sto% ciaza jest!!pytal o symptomy i temperature,powiedzial,ze z temp.to jest dlatego podwyzszona,bo wzrasta poziom progesteronu i to jest taka naturalna reakcja by zapobiec poronieniu

mowil,ze skurcze beda jeszcze sie pojawiac przez dluzszy czas,bo to scianki macicy sie "rozciagaja".pogratulowal mi i powiedzial,ze moge juz oznajmic rodzince

)) za tydzien w czwartek dostane juz ta ksiazeczke dla przyszlej mamy!!! A USG teraz nie robil,bo mowi ze to za wczesnie i ze za tydzien juz na pewnp bedzie widac!!!

przykro mi Aniu,ze wczoraj test wyszedl negatywny,ale bylo pewnie za wczesnie!odczekaj jeszcze troszke i jesli nie przyjdzie miesiaczka,to zrob z rana tescik,a z ta temperatura to dobry znak,ale lepiej nie nakrecac sie za bardzo!
NATKUSIA obserwuj swoj sluz,czekaj na meza i do dziela!!!
Ja spadam dalej do pracy,zerkne tu od czasu do czasu ale tak calkiem zeby z Wami popisac to bede dopieo wieczorem,bo na telefonie strasznie niewygodnie sie pisze i trwa to o wiele dluzej
Buziaczki dla Was!!!!<3