reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Karwiczki na pewno wszystko dobrze z piersią. Zachodzi w Nas wiele zmian, to pewnie była jedna z nich :)

Mówisz granatowy? No na żywo prezentuje się bardzo eleganko:) To taki szkolny kolor;) No to chyba skłonie się jednak ku męskiej decyzji i kupimy jutro już nowy wózek. A jutro dlatego żebym już nie myślała o tym więcej i się nie zastanawiała.
Na stronie ..:: Jedo Producent Wózków Dziecięcych ::.. jak się kliknie jedo FYN CLASSIC to na dole są różne kolory jakie są dostępne w tym roku:)
A wy jaki kupiliście kolor? bo zapomniałam;)

Wiem, że te pierwsze foteliki można kupić używane, ale jak dla mnie tylko od znajomych, gdzie masz pewność , że bez wypadku, upadku itd itp ale te kolejne foteliki już nowe:)

reklama
Aniu my mamy ten http://www.mumstore.co.uk/images/bugaboo-cameleon-pram-sand.JPG jak juz mowilam,nie gustuje w kolorowych,dlatego taki siwo-piaskowy :) i wazy z gondola 9,3kg czyli bardzo leciutki :) spacerowka jest do 17 kg takze starczy nam na dlugo :)

A nie zrazaj sie do ciemnych kolorow,granat tez bardzo ladny,jak juz dziecko w wozeczku lezy to wozek tez juz inaczej sie prezentuje:tak::-)

Mnie nabrala ochota na ciasto i w piekarniku siedzi serniczek :)))

Aniu przejzalam stronke i ten mi sie tez bardzo podoba :)http://www.jedo.pl/pl/#/fyn/freeline/

Ostatnia edycja:
Halo Dziewczyny co u was? Ja teraz korzystam z telefonu wiec nie wiem jak bedzie wygladac ten post.
Przede wszystkim dziekuje wam za wasze wsparcie jestescie nieocenione:-). Dajcie mi znac przez Natkusie jak tam u was wizyty i wogole:-).

ZYCZE WAM ZDROWYCH I SPOKOJNYCH SWIAT ORAZ MOKREGO DYNGUSA !!!!!!!!

Pozdrawiam i zycze milych snow:-* buziaki

Agagu witaj kochana i ciesze sie,ze z Toba juz lepiej,tzn szyjka nie wariuje :tak:jak mozesz to zagladaj czesciej:-)

Aneczko synka Tuni wlasnie juz podgladnelam,jest sliczny,taki slodziutki,nic mu nie brakuje :)))

Ja wpadlam na chwilke jeszcze raz zyczyc pogodnych swiat!!!Smacznego jajeczka i pysznego zurka :)))
Teraz uciekam dokonczyc karpatke i dzis i jutro w gosci,takze na pewno tu nie zagladne.
Zamelduje sie we wtorek po wizycie,ktora mam o 12.15!!!:-)

BUZIAKI!!!!!!!!

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Święta, święta i po świętach :-D

Aniu no gratuluję wózka.. powiem Ci, że ten kolor też bierzemy pod uwagę :sorry2: ale również inne. My na pewno kupujemy nowy ale dopiero w maju a nawet myślę nad czerwcem. Szkoda, żeby mi nowy wózek leżał tyle czasu no i przede wszystkim nam szkoda gwarancji, jednak to jest 3 msce a wózków nie zabraknie ;-) oczywiście każdy robi jak chcę, Ty potrzebowałaś dla spokoju :-) widziałam, że już masz całą wyprawkę.. Gratuluję! My zaczynamy od tego miesiąca tak konkretnie :tak: także Ty skończyłaś a ja zaczynam hihi .. :tak: będę się doradzać

Karwiczki powodzenia na wizycie! :* trzymam &&&&&&&&&&&!

Gawaly gdzie jesteś kochana?

A ja dzisiaj też mam lekarza, na 15 :-)

Do góry