reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

reklama
SMS OD NATKUSI

"Zostałam w szpitalu na obserwacji. Teraz dostaję kroplówkę z magnezem. Ciśnienie miałam wysokie niepokojące w szpitalu i bóle brzucha chcą skontrolować. Mam zlecone kilka badań, potem usg i mierzenie szyjki".

Cześć dziewczynki :*

dziękuję każdej za trzymanie kciuków :*

W szpitalu zostanę min do piątku bo chcą mnie poobserwować.. Dostałam kroplówkę z Mg na bóle i skurcze, brzuch boli mniej i twardnienie też się zmniejszyło. Szyjka skórciła mi się z 4 na 3cm ale tragedii nie ma, lekarka powiedziała, że ruszyła więc muszę uważać bo może postępować dalej. A ciśnienie mi coś poszło w górę, na izbie przyjęć miałam 158/96 a przed chwilą mi mierzyli i też wysokie 143/89 więc nie wiem co się dzieje
confused8gj.gif
będą dalej mi kontrolować ciśnienie i czekam na jakieś ważne wyniki wymazu i po tym się okaże co dalej. Podpięli mnie pod ktg ale definitywnie mój syn tego nie lubi i tak kopał w to, że po 5 min mnie odłączyli bo nie było sensu
laugh.gif

Hej Dziewczyny!
Proszę o pomoc, bardzo liczę na Wasze zdanie.
Trzy tygodnie temu straciłam przytomność i trafiłam do szpitala przez co nie wzięłam w terminie pigułki antykoncepcyjnej a dobę później współżyliśmy z mężem. Od około 2 tygodni mam mdłości, od kilku dni strasznie bolą mnie jajniki, mdłości cały czas są, brzuch mnie boli jak na okres a dodam że cały czas biorę tabletki. Nigdy wcześniej nie czułam się tak źle i nigdy nie bolały mnie jajniki w czasie brania pigułek. Wizytę u gin mam dopiero w niedzielę ale nie wiem co zrobić z tabletkami. Odstawić? Bo jeżeli jestem w ciąży nie chcę zaszkodzić maluszkowi a jeżeli nie jestem dostanę krwawienia z odstawienia i nici z wizyty u ginekologa i stwierdzenia co było przyczyną. Test ciążowy robiłam dziś rano ale wyszedł negatywnie więc może być za wcześnie na prawidłowy wynik. Proszę o info co byście poradziły, ostatnią tabletkę z opakowania powinnam wziąć w najbliższy poniedziałek więc jeszcze kilka dni. Help!

edith1985 na Twoim miejscu jutro rano poszłabym do laboratorium i zrobiła badanie BETA-HCG . To jest prawie 100% badanie, które pokażę czy jesteś w ciązy. Wyniki powinnaś mieć tego samego dnia jak znajdziesz dobre laboratorium. Poszukaj w necie,wstań z rana i jedź:) to kosztuje różnie od 30-40 zł z tego co wiem.
Ja gdybym miała podejrzenie , że jestem w ciązy - odstawiłabym pigułki. Ale to musicie już razem zdecydować.
Daj znac jak CI poszło.

Natkusiu dobrze, że tam jesteś pod opieką..."naprawią Cię" podleczą i puszczą do domku, na pewno !! Musi być dobrze. modle się za Was i życze dużo siły i cierpliwości i przede wszystkim spokoju kochana :*

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane
biggrin.gif

Dzisiaj nie śpię od 5
sorry2.gif
najpierw babka przyszła z detektorem sprawdzić Małego, następnie ksiądz a potem sprzątaczka.. Czyli żyć nie umierać
laugh.gif

Jestem po obchodzie.. a po nim zostałam zbadana jeszcze przez ordynatora (ciocia-położna górą
yes2.gif
) i jeżeli ktg dzisiaj wyjdzie dobrze i ciśnienie będzie w miarę to .. JUTRO wychodzę do domu, tylko czeka mnie leżenie i leczenie w domu
cool.gif
dzisiaj rano na śpiąco mierzyli mi ciśnienie i miałam 86/44
laugh.gif
Dostałam 3x2 tabl nospy i tyle samo lutki.. Chcieli wrzucić mi fenoterol ale przez moje serducho nie mogą.

reklama
Do góry