reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Obiecałam,że dam znać co i jak,więc jestem :-)Byłam u tego gina.i w ciąży nie jestem :tak:.Dostałam Luteinę 50 pod jęzorek 2x dziennie przez 5 dni i jutro mam się zgłosić na USG.Najprawdopodobniej to stres albo prolaktyna namieszała ewentualnie nie miałam owulacji i stąd to zamieszanie.Powiem Wam,że jakoś mi ulżyło(choć się okazało,że niewielka nadżerka się zrobiła na szczęście szybko przyszłam :-)).Jeszcze jutro po USG napiszę co mi powiedział więcej.I jeszcze coś pytałam go o Stediril 30 to środek antykoncepcyjny,kiedyś go brałam powiedział mi,że lek jest wycofany ale sprawdziłam na necie i Stediril znajduje się na liście leków refundowanych na 2012 i zgłupiałam :laugh2:

reklama
hej dziewczyny

melduje sie po wizycie,Carmelo ma 2500g i 48cm czyli przystopowal i juz tak nie rosnie jak szalony :) Glowka juz jest calkiem w dole,lekarka mogla ja wyczuc,powiedziala,ze troche wczesnie mi brzuch opadl,ale to nie musi oznaczac,ze wczesniej urodze:-)szyjka w porzadku i nie ma powodu do obaw,ale ja i tak juz dzis spakuje walizke do szpitala,nigdy nic nie wiadomo :-p

mam nadzieje,ze u Was wszystko w porzadku,buzka :)

Karwiczki no super :) Maluszek cudnie rośnie:) PIęknie wszystko :) Ale się cieszę:) Kurcze już 35 tydzień kończysz :) :szok: JA TEŻ CHCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

Ja mam wizytę w Piątek więc również o kciukasy proszę:)

A ja jestem zadowolona bo kupiłam dziś dwie koszule do porodu tego typu S/M Koszula dla karmiącej , do porodu! NOWY MOD (2296178639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., nie są może zbyt piękne, ale mega mega wygodne do karmienia z tymi guziaczkami :) A do domku kupiłam tego samego typu , ale piżamkę bo nie lubię koszul :) L/ XL Koszula dla karmiącej , porodu! NOWY MODEL (2251666133) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kupiłam też najzwyklejszy biustonosz do karmienia bawełniany za 14 zł , brzydki on jak nic , no ale na noc do domu w sam raz:) dokupie jeszcze jakis ładniejszy i gotowa jestem JJUUPPII :) I jakoś lżej mi od razu :) Jeszcze tylko torbę do szpitala pożycze od mamusi i pomodkę i gitara;)
I zostanie tylko pomalowanie komody i prasowanko:)
Nadalko jak się czujesz kochana?
Galway jak nasz Piotruś i mamusia się czują?
Tuniu zaglądasz czasem?
Agagu buziaki dla Was !

Wklejam Emilkowy domek w 30 tygodniu :)

Hej Dziewczynki i ja sie melduje ;)))
Wizyta dopiero na 20 więc dam wam znać jutro co i jak ;))))
Aneczko śliczny ten twój brzucholek Kochana i tylko brzusio rośnie pięęęęęknie ;)))))
Karwiczki cuuudowne wieści Karmelek już taki duży i faktycznie już przystopował teraz to on chyba tylko tyje ;))).
Kochane ja się czuję nawet dobrze już mi troche ciąży brzuchol ;)))

Póki co uciekam wklejam jeszcze mój Brzuszek ;))))
Pozdrawiam i całuję :*:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
DSCN0010.jpg a oto mój brzucholek z dzisiaj ;))))

hahaha dziewczyny a jednak będzie dzidziuś:-D.Dopiero na USG dopochwowym wyszło...maleńka kropeczka w macicy...nawet nie dało się określić jeszcze wieku ciąży.Troszkę się martwię,ale z drugiej strony się cieszę.Tylko mam nieco kłopotów przed sobą i uporządkować muszę swoje życie bo troszkę nabałaganione.Buziaki dziewczynki i powodzenia:-)

SWEET Tak czułam :) tylko wolałam poczekać aż się upewnisz, ale czułam :) Gratulacje i dbaj o Was:)

Agagu piekny brzuszek i jaki malutki jak na 36 tydzień:) I w ogóle masz tak mało ruchu bo musisz leżeć a taka szczuplutka jesteś;)

Sweet moje gratulacje,a jednak jest fasolka!!!super:-)
Aneczko masz bardzo ladny brzuszek,niezle juz podrosl!a co do stanikow i koszul to tez teraz byle jakie zamowilam,zeby poprostu byly :) tak na poczatek.Ja tak pomyslalam,ze skoro laktator kupilam to dokupie tez podgrzewacz do mleka w butelce,bo jak zamroze zapas mleka to pozniej tez jakos bedzie trzeba podgarzac,myslalam o podgrzewaczu z avent bo mam tez pojemniki z tej firmy,a pozniej jak juz sama bede gotowala Karmelkowi to takim podgrzewaczem mozna tez jedzonko podgrzac.
Agagu Twoj tez juz okazaly,mam nadzieje,ze sie dobrze czujesz i tak tez zostanie,zreszta niedlugo te leki rzucisz w kat i bedziesz czekac na swoje szczescie :tak: zamelduj sie jak tam po wizycie :

Natkusiu
gdzie sie podziewasz?

to ja wkleje tez swoj brzuch,zrobiony przed chwilka

34+6tc
DSC03405.jpg

Na plusie mam juz 14 kg:-)

Ostatnia edycja:
Karwiczki , ale masz śmieszny ten brzusiol :) Taki wystający hihi :) Malutkie te Wasze brzyszki jak na ten etap ciąży :)
Ja własnie podgrzewacza nie mam. Kupie po porodzie. Ale uważam, ze to dobry pomyśł i na pewno się przyda jak nie do mleczka to do słoiczków i takie tam :)
Natkusia ma dziś te badania serduszka nie?

reklama
Do góry