reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

Mi pasują oba weekendy, 26 lipca mam imieniny, więc tym bardziej:-D. Ale niestety nie jestem zmotoryzowana, więc gdziekolwiek zlot się nie odbędzie nie mam jak dojechać:-(.

reklama
Dziewczyny prosze sie wypowiedzieć na temat spotkania która przyjedzie:tak: i zrobimy głosowanie gdzie się spotkamy:tak: mysle ze termin 25-27 lipca jest ok:tak:

PS 28 lipca kończe 25 lat :-) hie hie to bedzie okazja do opicia mojego ćwierć wieku :-)

Mariolka ... mapkę wysłałam Ci na maila :tak:.

My na zlot BB raczej nie dojedziemy :-(, więc proszę nas nie brać pod uwagę :zawstydzona/y:

... chyba jestem za stara :laugh2::laugh2::laugh2::-p:-D:-D:-D, żeby wybierać się w tak odległe miejsce tylko na 1 no może 1,5 dnia ;-). Piszę szczerze, mój małż też uważa że ponad 400 km w jedną stronę to trochę za dużo :sorry2:

Ja nic nie obiecuję, ani w tą ani w tamtą, nie idzie planować jak się nie wiem, na czym stoi z pracą, niestety.
Ale może się akurat uda i wtedy się dostosuję:tak:
Bo bardzo chciałabym się z Wami spotkać

Tikus nie 400 tylko 300 i ja mam tyle samo km co wy. jak kazda z nas bedzie miała takie podejscie to na pewno do naszego zlotu niedojdzie:no::-(

reklama
Xmama ... muszę to sprawdzić ;-):-), ale mój mąż i tak będzie uważał, że to za daleko hm...:sorry2: no i ja naprawdę jestem za stara :-D:-D:-D, wy to młode laseczki jesteście to możecie śmigać po całej Polsce :-p;-):-D.

Do góry