reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
TZn co konkretnie martwi Cię w tej bladości?
Pierwsza rzecz jest taka, że jak miesiączka miala być wczoraj, to zwyczajnie jest to wczesna ciąża.
Inna rzecz, ze wybarwienie testu o niczym nie świadczy.
Gratulacje, możesz sobie skoczyć na betę i po 48h przyrost
Pierwsza rzecz jest taka, że jak miesiączka miala być wczoraj, to zwyczajnie jest to wczesna ciąża.
Inna rzecz, ze wybarwienie testu o niczym nie świadczy.
Gratulacje, możesz sobie skoczyć na betę i po 48h przyrost
Tak zamierzam iść we wtorek na Betę. Ogólnie jestem przewrażliwiona bo we wrześniu tamtego roku w 5 tyg poroniłam samoistnie w 5 tyg ciąży .... I teraz wydaje mi się że właśnie jak tak kreska jest taka blada to wbijam sobie do głowy że coś jest nie tak .... A mój ginekolog ustalil mi wizytę na 6.05 .Pierwsza ciążę z synkiem którym ma już 5 lat przeszłam dobrze .
Lady Loka
No ale to nic już teraz nie poradzisz. Stopień wybarwienia kreski o niczym nie świadczy.Tak zamierzam iść we wtorek na Betę. Ogólnie jestem przewrażliwiona bo we wrześniu tamtego roku w 5 tyg poroniłam samoistnie w 5 tyg ciąży .... I teraz wydaje mi się że właśnie jak tak kreska jest taka blada to wbijam sobie do głowy że coś jest nie tak .... A mój ginekolog ustalil mi wizytę na 6.05 .Pierwsza ciążę z synkiem którym ma już 5 lat przeszłam dobrze .
No ale to nic już teraz nie poradzisz. Stopień wybarwienia kreski o niczym nie świadc
blanny
Dziękuję za odpowiedź mam nadzieję że tym razem będzie wszystko ok . Pozdrawiam
ale najbardziej się boje ze zrobię i będzie taka sama że nie będzie ciemnieć
Ja też jutro rano zrobię drugiTest jest pozytywnyna początku ciąży beta nie jest mega wysoka, więc testy się słabo wybarwiają
Poza tym niektóre firmy po prostu się słabo wybarwiają
Zobacz, ja ten test zrobiłam w 29 DC. Też jasna kreska, prawda?
Zobacz załącznik 1628556
A ten dzień później w 30 DC i innej firmy
Zobacz załącznik 1628557
Lady Loka
Ona nie musi ciemnieć, bo jej stopien wybarwienia nie jest mkarodajnym czynnikiek wskazującym rozwoj ciąży.Dziękuję za odpowiedź mam nadzieję że tym razem będzie wszystko ok . Pozdrawiam
Ja też jutro rano zrobię drugiale najbardziej się boje ze zrobię i będzie taka sama że nie będzie ciemnieć
A to nie jest tak że stężenie bety w moczu powinno rosnąć i kreska na teście ciemnieć ?Ona nie musi ciemnieć, bo jej stopien wybarwienia nie jest mkarodajnym czynnikiek wskazującym rozwoj ciąży.
reklama
Lady Loka
Stężenie bety rośnie, ale wybarwienie kreski zalezy od barwnika na danym teście.A to nie jest tak że stężenie bety w moczu powinno rosnąć i kreska na teście ciemnieć ?