reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Witam dziewczyny wczoraj powinnam dostać miesiączki zrobiłam test wyszedl pozytywny jednak martwi mnie to że druga kreska jest tak balda co myślicie.

Hej dziewczyny wczoraj powinna dostać okresu dzisiaj na teście dwie kreski jednak martwi mnie że ta druga jest taka blada co myślicie

Załączniki

• IMG_20240419_093104169.jpg
    IMG_20240419_093104169.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 388
reklama
TZn co konkretnie martwi Cię w tej bladości?
Pierwsza rzecz jest taka, że jak miesiączka miala być wczoraj, to zwyczajnie jest to wczesna ciąża.
Inna rzecz, ze wybarwienie testu o niczym nie świadczy.

Gratulacje, możesz sobie skoczyć na betę i po 48h przyrost :)

Tak zamierzam iść we wtorek na Betę. Ogólnie jestem przewrażliwiona bo we wrześniu tamtego roku w 5 tyg poroniłam samoistnie w 5 tyg ciąży .... I teraz wydaje mi się że właśnie jak tak kreska jest taka blada to wbijam sobie do głowy że coś jest nie tak .... A mój ginekolog ustalil mi wizytę na 6.05 .Pierwsza ciążę z synkiem którym ma już 5 lat przeszłam dobrze .

Tak zamierzam iść we wtorek na Betę. Ogólnie jestem przewrażliwiona bo we wrześniu tamtego roku w 5 tyg poroniłam samoistnie w 5 tyg ciąży .... I teraz wydaje mi się że właśnie jak tak kreska jest taka blada to wbijam sobie do głowy że coś jest nie tak .... A mój ginekolog ustalil mi wizytę na 6.05 .Pierwsza ciążę z synkiem którym ma już 5 lat przeszłam dobrze .
No ale to nic już teraz nie poradzisz. Stopień wybarwienia kreski o niczym nie świadczy.

Test jest pozytywny :) na początku ciąży beta nie jest mega wysoka, więc testy się słabo wybarwiają
Poza tym niektóre firmy po prostu się słabo wybarwiają :)
Zobacz, ja ten test zrobiłam w 29 DC. Też jasna kreska, prawda?
Screenshot_2024-04-21-11-19-49-586_com.miui.gallery.jpg
A ten dzień później w 30 DC i innej firmy :)
Screenshot_2024-04-21-11-20-08-385_com.miui.gallery.jpg

Dziękuję za odpowiedź mam nadzieję że tym razem będzie wszystko ok . Pozdrawiam;)
Test jest pozytywny :) na początku ciąży beta nie jest mega wysoka, więc testy się słabo wybarwiają
Poza tym niektóre firmy po prostu się słabo wybarwiają :)
Zobacz, ja ten test zrobiłam w 29 DC. Też jasna kreska, prawda?
Zobacz załącznik 1628556
A ten dzień później w 30 DC i innej firmy :)
Zobacz załącznik 1628557
Ja też jutro rano zrobię drugi ;) ale najbardziej się boje ze zrobię i będzie taka sama że nie będzie ciemnieć

Dziękuję za odpowiedź mam nadzieję że tym razem będzie wszystko ok . Pozdrawiam;)

Ja też jutro rano zrobię drugi ;) ale najbardziej się boje ze zrobię i będzie taka sama że nie będzie ciemnieć
Ona nie musi ciemnieć, bo jej stopien wybarwienia nie jest mkarodajnym czynnikiek wskazującym rozwoj ciąży.

reklama
Do góry