Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam robiłam test ciążowy wyszla 1 kreska, po 3 dniach wyciąglam test że szafy i pojawiła się delikatna druga kreska, jak to możliwe?
Też mnie zastanawia, jak to jest możliwe trzymać w szafce obsikany, negatywny test ciążowy. A co do kreski, to może szafa Ci się rozmnoży?Witam robiłam test ciążowy wyszla 1 kreska, po 3 dniach wyciąglam test że szafy i pojawiła się delikatna druga kreska, jak to możliwe?
Witam robiłam test ciążowy wyszla 1 kreska, po 3 dniach wyciąglam test że szafy i pojawiła się delikatna druga kreska, jak to możliwe?
Reakcje chemiczną to chyba masz w głowiePo co trzymać zasikany test ciążowy 3 dni? To się do śmieci wyrzuca.
A możliwe to jest z powodu reakcji chemicznych, trzeba było nie spać w szkole![]()
Ładnie z ciebie z.. BTeż mnie zastanawia, jak to jest możliwe trzymać w szafce obsikany, negatywny test ciążowy. A co do kreski, to może szafa Ci się rozmnoży?
To po 5h czy po 3 dniach?Witam robiłam test ciążowy wyszla 1 kreska, po 5 godzinach były 2