Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nam sie nie udaje od grudnia [emoji17] ale tez nasze starania są nieregularne bo mąż za granicą pracuje i widzimy sie co cikla tygodni na kilka dni [emoji58] jeszcze moje jajniki nieciekawie wyglądają [emoji17] ale to podobno nie pcos...tak twierdzą lekarze [emoji17] no i biorę ten folik i zastanawialam się czy cos jeszcze może zadziałać [emoji16] jakis konkretny ten olej piłaś?[emoji6]Pół roku folik i jak się nam nie udawało to dodałam jeszcze olejek z wiesiołka i zaskoczyło w następnym miesiącu![]()
No u Nas też było różnie bo ja pracowałam na zmiany również nocne a mąż pracuje fizycznie a do tego endometrioza ale w końcu zaskoczyło i myślę że to dzięki właśnie oleju z wiesiołkaNam sie nie udaje od grudnia [emoji17] ale tez nasze starania są nieregularne bo mąż za granicą pracuje i widzimy sie co cikla tygodni na kilka dni [emoji58] jeszcze moje jajniki nieciekawie wyglądają [emoji17] ale to podobno nie pcos...tak twierdzą lekarze [emoji17] no i biorę ten folik i zastanawialam się czy cos jeszcze może zadziałać [emoji16] jakis konkretny ten olej piłaś?[emoji6]
Mówisz o tych saszetkach? [emoji6]Polecam symfolic, nie jest tani ale skuteczny![]()
A ten olej z wiesiołka brałaś cały czas? Przez całe cykle? Nawet w dni miesiączki?Nam sie nie udaje od grudnia [emoji17] ale tez nasze starania są nieregularne bo mąż za granicą pracuje i widzimy sie co cikla tygodni na kilka dni [emoji58] jeszcze moje jajniki nieciekawie wyglądają [emoji17] ale to podobno nie pcos...tak twierdzą lekarze [emoji17] no i biorę ten folik i zastanawialam się czy cos jeszcze może zadziałać [emoji16] jakis konkretny ten olej piłaś?[emoji6]