Sylwia 0204
Początkująca w BB
Hej. W ktorym tygodniu ciąży byla wasza pierwsza wizyta u lekarza? Ja aktualnie jestem w 5 tygodniu A wizytę mam na 17 lutego. Czy nie jest to za późno? Jest to moja pierwsza ciąża i stąd to pytanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przez telefon Pani z rejestracji powiedziała ze to nie jest za późno jednak mi się wydaje że tak i teraz nie wiem czy do innego się nie umówićJa byłam w 6 tygodniu, ale dlatego, że plamiłam. Ale umówioną wizytę miałam na 7 tydzień ciąży. Ogólnie lekarz mówił, że po dniu spodziewanej miesiączki tak 2-3 tygodnie później przyjść, że wtedy ładnie widać zarodek i serduszko.
Dzięki trochę mnie uspokoiłaśJa bylam w 8 tygodniu. Myślę ze jak bedziesz do 10 tygodnia to bedzie ok. Chyba nie ma sensu isc za wcześnie, bo sa potem sytuacje ze np nie ma jeszcze bicia serduszka i jest stresik czy wszystko ok a tak naprawde moze byc jeszcze za wcześnie na to :-)
Hej. W ktorym tygodniu ciąży byla wasza pierwsza wizyta u lekarza? Ja aktualnie jestem w 5 tygodniu A wizytę mam na 17 lutego. Czy nie jest to za późno? Jest to moja pierwsza ciąża i stąd to pytanie
Termin idealnyPrzez telefon Pani z rejestracji powiedziała ze to nie jest za późno jednak mi się wydaje że tak i teraz nie wiem czy do innego się nie umówić