Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja dzisiaj w nocy miałam silne bóle brzuszka promieniujący na plecy i uda i w miarę regularne skurcze trwało to chyba z 3 godz
Ból był na tyle silny że nie mogłam spać i nasilał się już uwierzyłam że się zaczeło poszłam się wykapać umyć głowę a tu skurcze mineły ból prawie ustąpił nici z porodu. A już się ucieszyłam na szybkie spotkanie z maluszkiem
Też jak Lidijka odsypiałam do 11
Teraz tylko lekko pobolewa mnie podbrzusze
a ja dzis bylam znowu na ktg; wszystko ok - nawet ponoc pojawiaja sie jakies male skurczybyki - ale ja ich nie czuje dzis nie bylo badania na fotelu - czekamy na kolejene ktg w poniedzialek - bo to data porodu i konczy mi sie zwolnienie;
wszystkie opisujecie jakies dolegliwosci - tylko ja nic ... wkoncu ostatnia urodze
Lidijka chciałam zauważyć, że teraz Twoja koleji i prosze nas tu nie przetrzymywać czekamy na relacje po oglądaniu...
Idzia najważniejsze, że wyniki z ktg wporządku
Fajnie dziewczyny że u was wszystko Ok.
Ja dziś też byłam u ginki. wszystko jest ok I dostałam zwolnienie na 30 dni.
A za tydzień kolejna wizyta na posłuchanie serduszka.
No i znowu sie rozczarowałam, a jednocześnie i Was nie pociesze! Pani powiedziła, ze jeszcze z tydzień. Szyjka się nieco skróciła ale Pudziankowa głoweczka sie nie wstawia tam którędy ma wyjść.
No i dalej będę kibicować szczęśliwym mamuśkom Eh....
Kto wie czy nam Zajączek nie przyniesie wyczekiwanej niespodzianki
A póki co to se strzele browarka na przeokoliczność Pudziankowego Synusia, który miał się dzisiaj urodzić!!!!
och lidijka wspolczuje - ja glosno wieze w to ze urodze dwa tyg pzred terminem!!!!!! oby oby bo juz mi ciezko psychicznie plakac mi sie chce nie wiem dlaczego!!!!!! wszytrko mnie drazni wkurza buuuuuuu