Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie dość, że krew nie chciała lecieć to jeszcze tyle tego było... Trochę udało mi się zaoszczędzić bo po skierowaniu na badania przez gina poszłam też na NFZ do poradni "K" i dostałam skierowanie na większość badań które zlecił mi prywatny gin. Później sobie skseruje wyniki i będę miała na prywatną wizytę
na tym nfztowskim skierowaniu nie było tylko CMV i przeciwciał anty-RH więc te 2 parametry zrobiłam prywatnie i zapłaciłam za nie 93 zł
więc nawet nie chcę myśleć ile całość by wyniosła.Mea_osi mi gin nie kazał określać grupy krwi. Spytał się czy znam, odpowiedziałam, że tak i miałam zrobić tylko przeciwciała anty-RH a to się głównie robi jak matka ma RH - a ojciec RH+ i jak dziecko odziedziczy gr i rh po ojcu to dochodzi do konfliktu serologicznego i dlatego się robi te przeciwciała anty-RH. My oboje z mężem mamy RH+ więc dlatego pisałam, że nie wiem po co gin kazał to badanie robić![]()