reklama
Patka-mamą - ale tu nie chodzi o laserową korekcję wzroku, tylko o laseroterapię siatkówki, kiedy już pojawiają się pierwsze rozwarstwienia
natusia gratuluję udanej wizyty:-) 1800 to juz kawał ciałka:-)
ja tez dzisiaj po wizycie zadowolona, wszystko super i ginka mnie pochwaliła, ze wyniki dobre, szyjka zamknieta i długa, macica wysoko:-) i mówi że jak tak dalej pójdzie to spokojnie dochodzę do terminu
ja tez dzisiaj po wizycie zadowolona, wszystko super i ginka mnie pochwaliła, ze wyniki dobre, szyjka zamknieta i długa, macica wysoko:-) i mówi że jak tak dalej pójdzie to spokojnie dochodzę do terminu
miki_czchow
Fanka BB :)
ooo to już nie małe dzidziule nosimy w brzuszkach....
Mój w 25 tygodniu ważył 700g, ciekawe ile teraz jest - chyba sporo więcej bo mi brzuch zaczyna ciążyć ;-) I takie pobożne życzenie mam żeby 3500 nie przekroczył
Mój w 25 tygodniu ważył 700g, ciekawe ile teraz jest - chyba sporo więcej bo mi brzuch zaczyna ciążyć ;-) I takie pobożne życzenie mam żeby 3500 nie przekroczył

kasica212
Sanka & Samka
Ja dziś miałam wizytę Młoda ok waży już ok 940g. Termin przesunął mi się na 10.10
według usg 26 tc
Zeb mną gorzej mam "ładną" anemie, dostałam leki, zalecenie jedzenia buraków, wątróbki, kaszanki i salcesonu ciemnego
Na początku sierpnia kontrola. Boje się, że jak to nic nie da to szpital mnie czeka.... Na razie kupię sobie zapas buraczków, a T ma wstawić mi zakwas buraczany.

Zeb mną gorzej mam "ładną" anemie, dostałam leki, zalecenie jedzenia buraków, wątróbki, kaszanki i salcesonu ciemnego

Motylla
Fanka BB :)
natusia ,kasiula11 gratuluję udanych wizyty 

Trzymam kciuki ,żeby buraczki ci pomogły.Ja dziś miałam wizytę Młoda ok waży już ok 940g. Termin przesunął mi się na 10.10według usg 26 tc
Zeb mną gorzej mam "ładną" anemie, dostałam leki, zalecenie jedzenia buraków, wątróbki, kaszanki i salcesonu ciemnegoNa początku sierpnia kontrola. Boje się, że jak to nic nie da to szpital mnie czeka.... Na razie kupię sobie zapas buraczków, a T ma wstawić mi zakwas buraczany.
reklama
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
natusiaMa, kasiula11, kasica212
gratuluję zdrowych dzieciaczków, fajnie ze sobie rosną.
kasica212,
nie martw się ja też mam anemie, to raczej normalne w ciąży ale wiadomo trzeba coś z tym robić. Myślę ze nie jest to powód aby skierowali Cię do szpitala. Głowa do góry !!!
gratuluję zdrowych dzieciaczków, fajnie ze sobie rosną.
kasica212,
nie martw się ja też mam anemie, to raczej normalne w ciąży ale wiadomo trzeba coś z tym robić. Myślę ze nie jest to powód aby skierowali Cię do szpitala. Głowa do góry !!!
Podziel się: