reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
My po wizycie, słuchaliśmy serduszka, z maluszkiem wszystko ok, waży sobie już 1800g :rofl2: i jest już ułożony główką w dół.
Także zadowolona jestem, na kolejnej wizycie badania (mocz, krew).

natusia - gratuluję, widać rosną nasze dzieci, ostatnio któraś jak była mówiła że dzidzia waży 1400g, teraz już dochodzą do 2kg, zbliża się powoli nasza końcówka ;)

natusia gratuluję udanej wizyty:-) 1800 to juz kawał ciałka:-)

ja tez dzisiaj po wizycie zadowolona, wszystko super i ginka mnie pochwaliła, ze wyniki dobre, szyjka zamknieta i długa, macica wysoko:-) i mówi że jak tak dalej pójdzie to spokojnie dochodzę do terminu

ooo to już nie małe dzidziule nosimy w brzuszkach....
Mój w 25 tygodniu ważył 700g, ciekawe ile teraz jest - chyba sporo więcej bo mi brzuch zaczyna ciążyć ;-) I takie pobożne życzenie mam żeby 3500 nie przekroczył :-D

Ja dziś miałam wizytę Młoda ok waży już ok 940g. Termin przesunął mi się na 10.10 :eek: według usg 26 tc

Zeb mną gorzej mam "ładną" anemie, dostałam leki, zalecenie jedzenia buraków, wątróbki, kaszanki i salcesonu ciemnego :baffled: Na początku sierpnia kontrola. Boje się, że jak to nic nie da to szpital mnie czeka.... Na razie kupię sobie zapas buraczków, a T ma wstawić mi zakwas buraczany.

natusia ,kasiula11 gratuluję udanych wizyty :tak::tak:

Ja dziś miałam wizytę Młoda ok waży już ok 940g. Termin przesunął mi się na 10.10 :eek: według usg 26 tc

Zeb mną gorzej mam "ładną" anemie, dostałam leki, zalecenie jedzenia buraków, wątróbki, kaszanki i salcesonu ciemnego :baffled: Na początku sierpnia kontrola. Boje się, że jak to nic nie da to szpital mnie czeka.... Na razie kupię sobie zapas buraczków, a T ma wstawić mi zakwas buraczany.
Trzymam kciuki ,żeby buraczki ci pomogły.

reklama
natusiaMa, kasiula11, kasica212
gratuluję zdrowych dzieciaczków, fajnie ze sobie rosną.

kasica212,
nie martw się ja też mam anemie, to raczej normalne w ciąży ale wiadomo trzeba coś z tym robić. Myślę ze nie jest to powód aby skierowali Cię do szpitala. Głowa do góry !!!

Do góry