Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Gratulacje i oby do konca to była dziewuszka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc kobietki.Nie odzywałam sie długo bo zżerał mnie znowu strach, waga zaczela mi spadac, zero objawów ciazy, wiec juz widzialam znowu straszne rzeczy a raczej tworzyłam sobie w głowie. Na szczescie wczoraj mialam wizyte u swojego lekarza. Dziecko rosnie, serduszko bije. Moj ginkeolog tez potwierdził ze dobrze ze nie zdecydowałam sie na badania inwazyjne pomimo tego ze w szpitalu proponowali po wynikach Testu Pappa. Ufff, skoro on tez poparl moja decyzje to troche spokojniejsza jestem. Dzieciatko rosnie. Chyba ma cos miedzy nogami bo jak tylko lekarz właczył usg to odrazu stwierdził płeć ale ja nie chce znać wiec szybko sie ugryzł w język.Mąż jednak zrobił taką mine, ze stwierdziłam ze skoro to nasze wspolne dziecko to on moze poznac plec wczesniej, nie moge mu tego zabronic. Lekarz wiec dał mu na karteczce napisana płeć, ale jest to spięte spinaczami więc nie otworzył odrazu. Podobno jeszcze nie otworzyłja narazie jestem na etapie rozmyslania sobie czy to chlopak czy dzieczynka i tak mi dobrze
raz jestem w wyobrazni mamą chłopca raz dziewuszki
![]()